ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Idol-Ida bekräftar lyckan med Pär Lernström: ”Liten grej på gång”

07 dec, 2022 
Pär Lernström i BIANCA och Ida Hallquist i Idol
Deltagarna i Idol 2022 kom minst sagt nära varandra under säsongen.
Nu berättar Ida Hallquist om hennes och Pär Lernströms planer framöver.
– Liten grej på gång.. säger hon till Hänt.
Annons
Kishti Tomita om hjälteinsatsen som barnBrand logo
Kishti Tomita om hjälteinsatsen som barn

Idol 2022 har nått sitt slut och tittarna röstade fram Nike Sellmar, 27, till den stora vinnaren efter en fullspäckad final i Tele2 arena.

Men vänskaperna som uppstått under säsongen är något som alltid kommer att bestå och att deltagarna kom varandra nära under höstens resa har nog inte undgått någon. Men deltagarna är inte de enda som kommit att bli goda vänner.

Ida Hallquist, 28, berättar i en intervju med Hänt att hon och programledaren Pär Lernström verkligen hittade varandra under säsongen och att han varit ett stort stöd för henne som var äldst i gruppen.

Nu avslöjar hon dessutom att de har något planerat framöver – exakt vad det är kan hon ännu inte avslöja, men det verkar inte som att Idol var det sista de två skulle göra tillsammans.

Annons

– Och Pär Lernström, det här var nog inte det sista han och jag gjorde tillsammans, berättar Ida för Hänt.

Avslöjandet om Idol-Ida och Pär Lernströms planer – nu berättar hon

Ida berättar glatt att de håller på att planera inför en grej framöver – något som hon kommer att berätta om på hennes Instagram när det är dags.

– Ja men det är en liten grej på gång, det är verkligen ingen stor grej och inget som ska tv-sändas eller så men ändå en grej som vi förmodligen ska göra tillsammans, så det är kul.

– Jag kommer säkert att lägga ut det på Instagram, men det är ingen offentlig grej. En fin tillställning som vi ska vara på, kan man säga.

Ida Hallquist fina hyllning till Pär Lernström: ”Världens bästa”

Hon passar samtidigt på att hylla den så rutinerade programledaren Pär för sitt jobb och för hans fina engagemang gentemot alla i produktionen och alla deltagare.

Annons

Hon tror att just hon och Pär klickade så bra för att de ser på saker på samma sätt och har samma värderingar – han var dessutom ett stort stöd för henne under Idol-resan som emellanåt var tuff.

– Och vi har mycket samma värderingar, och sätt att se på saker så vi klickar väldigt bra på det sättet tror jag. Och han har ju varit nära alla, han bryr sig och känner varenda en där inne. Han är världens bästa och han har varit ett superstöd för mig som ändå har varit i en lite egen situation med att man är äldst och har barn. Så då har han verkligen sett det och brytt sig genuint.

Det ska bli spännande att se vad vi får se Ida och Pär göra tillsammans!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons