IdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdol
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna innan Idol – nu bekräftas det

28 okt, 2022 
Ida Hallquist och Oscar Magnusson
Ida Hallquist och Oscar Magnusson sjunger en duett tillsammans i veckans Idol men detta är inte första gången som duon ses.
Ida och Oscar har nämligen ett förflutet ihop som de nu avslöjar.
– Hon är äkta och genuin, säger Oscar till Hänt.
Annons
Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna innan Idol – nu bekräftas detBrand logo
Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna innan Idol – nu bekräftas det

Fredag efter fredag utsätts idolerna för nya utmaningar i TV4:s långkörare Idol. Det har nu blivit dags för det populära momentet där idolerna ska sjunga duetter med andra kändisar. Ida Hallquist, 28, har tilldelats dansbandet Sven-Ingvars sångare Oscar Magnusson, 41, som sin duettpartner.

Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna

När Hänt träffar duon under repetitionerna inför fredagsfinalen avslöjar de sitt tidigare förflutna – Ida och Oscar har nämligen setts förut.

– Vi har ju setts tidigare men vi hade väl inte ett djupt snack då. Men när vi satte oss i bussen här, vi börjar nästan på samma... Vi är småbarnsföräldrar både två, vi förstår varandra i livet där vi är just nu. Vi har rätt mycket erfarenheter som vi kan dela med varandra där vi har beröringspunkter även om det är åldersskillnad också, så är det här en kvinna med skinn på näsan som har varit med om mycket. Det märker man. Man känner att hon är äkta och genuin, vilket är gött, säger Oscar till Hänt.

Annons

– Detsamma, de hade sagt det till mig innan att av typ alla gästartister så hade Oscar varit den som ringt och varit så mån om att det skulle bli bra för mig. Det är väldigt ömsesidigt, det känns tryggt, fyller Ida i.

Oscar Magnussons avslöjande: ”Hon har figurerat”

Så hur kommer det sig att Ida och Oscar känner till varandra sedan tidigare? Jo, de båda kommer nämligen från Värmland och genom musiken har deras vägar korsats även innan Idol.

– Vi har träffats en gång och det var typ åtta eller sju år sedan. Då sjöng jag med min pappa på något event som Oscar var på. Men det var innan du gick in som sångare, säger Ida.

– Ja där sågs vi och jag har lyssnat på annat med Ida. Du har släppt något 2017 tror jag va? Hon har figurerat, säger Oscar.

FOTO: TT

Annons