LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Vilka par säger ja på bröllopet i Love is blind Sverige? De gifter sig

26 jan, 2024 
Love is blind Sverige
Hur slutar det egentligen för paren i den allra första säsongen av Love is blind Sverige?
Nu är bröllopsavsnittet äntligen släpps på Netflix och Hänt reder såklart ut vilka som svarade ja!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Oskar avslöjar: Gillar han snusksnack i sängen?Brand logo
Love is blind-Oskar avslöjar: Gillar han snusksnack i sängen?

Dags för säsongsavslutning i Love is blind Sverige! Det var förra året som Netflix bekräftade att det kommer en svensk version av succéprogrammet, som lockat många tittare. Och det är kanske inte så konstigt med tanke på att det har varit rejält dramatiskt.

Deltagarna har fått dejta varandra i kapslar och det var inte förrän de förlovade sig som de fick se hur den andre ser ut. Catja Lövstrand, 32, och Christofer Pocock, 35, är det enda par som inte klarade sig till altaret. Men hur gick det då för de andra?

Krisse-Ly och Ramus – sa de ja till varandra under bröllopet?

Först ut att gifta sig i Love is blind Sverige är Krisse-Ly Kuldkepp, 30, och Rasmus Hedenstedt, 32. Deras resa är den som har varit mest fläckfri av dem alla och det finns inte många tvivel på den stora dagen.

Annons

Med på bröllopet finns också Christofer, som kom nära både Krisse-Ly och Rasmus under inspelningen.

Krisse-Ly tvekar inte en sekund på att säga ja till sin älskade Rasmus och när det blir hans tur att svara på vigselförrättarens fråga svarar han:

– Aldrig har jag haft ett mer självklart svar. Ja.

Därför väljer Lucas att säga nej till Emilia i Love is blind Sverige

Därefter är det dags för Lucas Gustavsson, 30, och Emilia Holmqvists, 34, bröllop. Deras resa har varit lite mindre spikrak. Lucas var nämligen osäker på om den fysiska attraktionen fanns där.

Trots att de stött på hinder på vägen tar de sig ändå hela vägen till altaret. Där är Emilia säker på sin sak.

– Jag ser en framtid med dig. Mitt löfte till dig här, nu och idag är att fortsätta bygga på den kärlek vi har byggt upp hittills, säger Emilia och fortsätter sedan:

Annons

– Jag är av den uppfattningen att man måste våga för att vinna. Så mitt svar är ja.

Lucas talar gott om Emilia och säger ett par väl valda ord. Men ceremonin slutar i dramatik och tårar när han inte vill ingå i äktenskap med henne.

– Här idag och nu så nej, säger han, varpå Emilia svarar:

– Då går jag.

Varför valde Lucas att säga nej till sin fästmö? När hon har lämnat bröllopet berättar han om sina känslor.

– Det gick inte att säga ja. Just nu så känns det tungt och lätt på samma gång. Det finns tusen anledningar att säga ja men min magkänsla sa nej. Jag är inte redo.

Gifte sig Sergio och Amanda i Love is blind Sverige?

Men paret lyckades ta sig igenom den svåra tiden och på bröllopet svarar de båda ja!

Annons

– Jag är tacksam att vi är här och vi balanserar varandra på ett sätt som är väldigt vackert och fint, säger Sergio under ceremonin.

Det svarar Meira och Oscar på bröllopet i Love is blind Sverige

Sist ut att gifta sig i Love is blind Sverige 2024 är Oscar Nordstrand, 32, och Meira Omar, 30. De startade lite svagt men har byggt upp en fin relation. När de väl står vid altaret är Oscar märkbart känslosam.

– Du är en kärleksfull och varm person. Jag älskar dig jättemycket, säger han.

Hur Meira känner för Oscar har varit lite mer oklart. Men väl under ceremonin visar det sig att hon är mer säker än tittarna kanske har förstått.

– Jag tror inte jag har det i mig i att bli kär, det var något jag upprepade för mig själv gång på gång i många år. Men vi fann verkligen varandra i kapslarna och jag insåg hur enkelt det var med dig att vara mig själv, säger hon.

Så, väljer Oscar och Meira att gifta sig i Love is blind Sverige? Ja!

– Det är klat jag vill gifta mig med dig, ja, säger Oscar.

– Oscar. Jag vill att du ska veta att oavsett vad som händer här ikväll så har min kärlek till dig alltid varit sann och riktig. Oscar. Det är klart att jag vill gifta mig med dig, säger Meira.

Vilka som fortfarande är ihop idag återstår att se. Det är nämligen hemligt tills det att återförening-avsnittet visats. Det släpps på Netflix söndagen den 28 januari!

FOTO: Privat

Annons