LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oskar Nordstrand och Meira Omar i Love is blind Sverige – allt om paret

17 jan, 2024 
Oskar Nordstrand och Meira Omars resa i Love is blind Sverige får en långt ifrån fläckfri start.
Men vilka är dessa personer utanför programmet? Vad jobbar de med? Och följer de varandra på Instagram idag?
Hänt reder ut!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Oskars dealbreaker – det är partnerns sämsta egenskapBrand logo
Love is blind-Oskars dealbreaker – det är partnerns sämsta egenskap

Den som trodde att Love is blind Sverige skulle bli en lam version av den amerikanska förlagan har blivit motbevisad. Av de 32 deltagare som var med i programmet från start har fem par nu förlovat sig och begett sig på en resa ihop med sin trolovade.

Paren fick alltså se varandra för första gången efter att de förlovat sig. Innan dess hade de bara dejtat varandra i kapslar med en väg emellan dem. Frågan är sedan om deras kärlek kommer att bli starkare eller svalare när den fysiska aspekten kommer in i leken.

Kommer de att säga ja till varandra på bröllopet, eller kommer de att säga hej då för evigt? Det är frågan programledaren Jessica Almenäs, 48, och alla tittare vill ha svar på!

Här är alla par i Love is blind Sverige 2024 – de valde att förlova sig

Den första delen av kärleksexperimentet är nu över och kvar återstår fem par. Dessa är Lucas och Emilia, Krisse-Ly och Rasmus, Sergio och Amanda, Catja och Christofer samt Oskar Nordstrand och Meira Omar.

Annons

Men vilka är egentligen det sistnämnda paret? Här får du svar på alla dina frågor om Oskar och Meira i Love is blind Sverige!

Love Is Blind Sweden S1. Oskar. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

Oskar Nordstrand i Love is blind Sverige – ålder, jobb och familj

Oskar Nordstrand är 32 år gammal, jobbar inom finansbranschen, närmare bestämt på Swedbank, och är bosatt i Stockholm. Men han har faktiskt inte alltid bott i Sverige, vilket han berättar för Meira när han träffar henne i programmet.

– Jag flyttade till USA när jag var 18, säger han.

På Instagram heter Oskar oskarnordstrand och har strax över 3 000 följare i skrivande stund. Där kan man bland annat se bilder på honom och hans bröder men även en hel del minnen från hans resor.

Om du känner igen Oskar är det inte alls konstigt. Det här är inte första gången han är med på tv! 2015 var han med i TV4:s dejtingprogram Robinson – Love edition, som bara sändes en säsong. Han var då 23 år gammal.

Annons

Därför känner du igen Meira Omar – har jobbat som modell och skådis

Något Meira och Oskar har gemensamt är att de båda har bott utomlands. När Meira var 19 år gammal flyttade hon till Indien, där hon jobbade som modell och skådespelerska.

– Jag är från Afghanistan och där tittar man otroligt mycket på Bollywood. Så jag har vuxit upp med det och alltid sökt mig till Bollywood.

Idag är Meira Omar 30 år gammal, bosatt i Stockholm och precis som Oskar jobbar hon som ekonom. Något som skiljer dem åt är följarskaran på Instagram. Där kallar sig Meira helt enkelt meiraomar och har över hundratusen följare. Kanske inte så konstigt med tanke på hennes förflutna i Bollywood!

Love Is Blind Sweden S1. Meira. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

Följer Meira och Oskar varandra? Så är relationen efter Love is blind

Trots att samtalen flyter på bra från start för Meira och Oskars del är det inte solklart att det ska bli dem två i början av säsongen. Meira får nämligen upp ögonen för en annan deltagare, Johan Melin, 34.

Annons

Efter mycket om och men förlovar de sig ändå, men när de får träffa varandra i verkligheten är det tydligt att Meira inte är lika säker.

– Han ser inte ut som min vanliga killtyp. Jag har aldrig träffat en svensk kille förut. Jag vet inte än om jag är attraherad av honom.

När de sedan får åka iväg på en resa ihop uppstår fler hinder och Meira är osäker på om hon gjorde rätt när hon valde Oskar före Johan. Hur det går för dem återstår att se – men något som är säkert är att de inte följer varandra på Instagram idag.

FOTO: Johan Paulin/Netflix

Annons