LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sergio Rincón och Amanda Jonegård i Love is blind Sverige – allt om paret

15 jan, 2024 
Sergio Rincón och Amanda Jonegård
Sergio Rincón och Amanda Jonegård är ett av paren som förlovar sig i Love is blind Sverige.
Redan i de första avsnitten blir det dålig stämning mellan dem, så hur är relationen egentligen idag?
Här är allt du vill veta om Sergio och Amanda!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Oskars dealbreaker – det är partnerns sämsta egenskapBrand logo
Love is blind-Oskars dealbreaker – det är partnerns sämsta egenskap

Det var i december som Netflix avslöjade vilka deltagare vi kommer att få följa i Love is blind Sverige 2024. Med på listan fanns bland andra Sergio Rincón, 38, och Amanda Jonegård, 34, som i ett av de första avsnitten förlovar sig med varandra.

Redan när de får se varandra för första gången stöter de på hinder. Amanda har inte på sig armbandet hon fick av Sergio när de befann sig i kapslarna och hon ger heller inte sin fästman en ring, vilket gör honom rejält osäker på deras relation.

Att Amanda och Sergio kommer ha en något skakig resa i Love is blind Sverige blir tydligt fort. Men vilka är då dessa personer? Läs känna dem här!

Amanda i Love is blind Sverige 2024 – ålder, jobb och kristna familjen

Amanda Jonegård är 34 år gammal och bosatt i Stockholm. Hon jobbar som ekonom och heter missjonegard på Instagram, där hon i skrivande stund har strax över 1 300 följare.

Annons

Något Amanda är tydlig med när hon träffar Sergio i programmet är att hon är troende.

– Jag är kristen. Det brukar jag ändå ta upp och är någonting jag hoppas att man inte för olik kring.

Sergio berättar då att han är katolik och därefter flyter samtalet på. Lite senare förklarar Amanda att hon kommer från en väldigt troende familj.

– Min pappa är pastor så det är nåt som har influerat mig i livet. När man gifter sig vid altaret är det väldigt symboliskt att en pappa räcker över sin dotters hand och jag måste känna att det ansvaret går att räcka över, att det är en sån man, så att pappa kan andas lite, säger hon.

Vilket fotbollslag har Sergio i Love is blind Sverige tränat?

Sergio Rincón är fyra år äldre än Amanda och även han bosatt i Stockholm. Men så har det inte alltid varit, vilket han förklarar i Love is blind Sverige.

Annons

– Jag har bott i Barcelona i två år och jobbat som fotbollstränare. Innan det har jag hela livet jobbat som DJ.

Vilket lag har Sergio tränat? På sin Linkedin-profil skriver han att han har jobbat som huvudtränare för Barcino.

På Instagram, där Sergio kallar sig för mrsergiorincon, har han lagt upp en hel del bilder från nattklubbar där han alltså har varit DJ. Han lägger gärna upp bilder på sig själv ihop med kändisar, som bland andra E-Type, Peter Forsberg och Fredrik Ljungberg. Ett riktigt fartfyllt liv!

Hur är Amanda och Sergios relation idag efter Love is blind Sverige?

Om Amanda och Sergio lyckas ta sig förbi de utmaningar de står inför återstår att se. I det tredje avsnittet av Love is blind Sverige, när deltagarna reser utomlands ihop med sin partner, avslöjar Sergio att han var nära på att avbryta sin medverkan.

– Det var för mycket rött, säger Sergio när han sammanfattar känslorna som ledde till att han blev osäker på ifall han ville fortsätta träffa Amanda efter frieriet.

Idag följer Amanda Sergio på Instagram, men han följer inte henne. Varför det är så kanske vi får svar på i kommande avsnitt av Love is blind Sverige 2024!

FOTO: Johan Paulin/Netflix

Annons