LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Krisse-Ly och Rasmus – allt om paret i Love is blind Sverige 2024

15 jan, 2024 
Krisse-Ly och Rasmus i Love is blind
Ett av paren som förlovar sig i Love is blind Sverige 2024 är Krisse-Ly Kuldkepp och Rasmus Hedenstedt.
Vad jobbar de med? Var bor de? Hur är relationen idag?
Läs allt du vill veta om dem här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Krisse Lys rankar sin drömkille: ”Då kastar jag honom”Brand logo
Love is blind-Krisse Lys rankar sin drömkille: ”Då kastar jag honom”

Äntligen är Love is blind Sverige igång! Realityserien har gjort stor succé på Netflix de senaste åren och flera länder har anammat konceptet.

Det var förra året som det bekräftades att programmet kommer till Sverige och att det ska ledas av Jessica Almenäs, 48. Här kan du se vilka deltagare som är med i Love is blind Sverige!

Avsnitten kommer på Netlix på fredagar och i de första avsnitten får vi bland annat se Krisse-Ly Kuldkepp, 30, och Rasmus Hedenstedt, 32, förlova sig.

Därför känner du igen Krisse-Ly i Love is blind Sverige – allt om henne

När Krisse-Ly börjar dejta Rasmus berättar hon modigt om sitt tunga förflutna. Hon föddes i Estland och beskriver sin barndom som väldigt otrygg.

– Min och mammas relation har alltid varit väldigt turbulent. Min mamma lever inte längre. Det var inte bra. Mamma behåll mig när hon var 19, säger hon och fortsätter sedan:

Annons

– Hon satte mig i arbete när jag var fyra år. Skickade iväg mig för att handla när hon låg och var bakfull i sängen. Jag var konstant hennes omhändertagande.

Det finns en detalj om Krisse-Lys förflutna som man inte får reda på i Love is blind. Hon var nämligen med i Big brother 2014 och var då inlåst i huset i över 100 dagar. Imponerande!

Krisse-Ly Kuldkepp heter krissystimeline på Instagram, är bosatt i Sollentuna och till vardags jobbar hon som inredningsstylist och butikssäljare.

Rasmus i Love is blind Sverige 2024 – ålder, jobb och där bor han

Sitt intresse för inredning delar Krisse-Ly med Rasmus Hedenstedt.

– Jag älskar inredning. Hemma vill jag ha det ordningssamt och fint. Jag har en egenbygd lampa i mitt hem, säger han i programmet, vilket får Krisse-Ly att gå igång.

I Love is blind Sverige presenterar sig Rasmus som entreprenör och via Linkedin kan man se att han är COO på ett företag som säljer bilar. Han är 32 år gammal, bor i Järfälla, strax utanför Stockholm, och på Instagram heter han kort och gott rasmushedenstedt.

Hur är Krisse-Ly och Rasmus relation efter Love is blind Sverige?

Även utanför kapslarna kommer Rasmus och Krisse-Ly väldigt bra överens. Hur deras resa i programmet slutar återstår att se, men vi kan i alla fall avslöja att de följer varandra på Instagram!

FOTO: Johan Paulin/Netflix

Annons