LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lucas och Emilias relation efter Love is blind Sverige

16 jan, 2024 
Lucas och Emilia i Love is blind Sverige
Lucas Gustavsson och Emilia Holmqvist är två av deltagarna som förlovar sig i Love is blind Sverige.
Vad jobbar de med? Hur gamla är de? Och följer de fortfarande varandra på Instagram?
Vi har svaren!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Oskars dealbreaker – det är partnerns sämsta egenskapBrand logo
Love is blind-Oskars dealbreaker – det är partnerns sämsta egenskap

Love is blind har äntligen kommit till Sverige! Det var i december som Netflix gick ut med att programmet kommer att ledas av Jessica Almenäs, 48, och i samma veva avslöjade de även årets deltagare.

I början på januari släpptes de första avsnitten och tittarna har bland annat fått se Sergio Rincón och Amanda Jonegård samt Krisse-Ly Kuldkepp och Rasmus Hedenstedt förlova sig.

Ett annat par som hittar varandra i programmet är Lucas Gustavsson och Emilia Holmqvist. Men vilka är de egentligen? Hänt reder ut!

Love is blind-Emilia Holmqvist om familjen – det heter hon på Instagram

Emilia Holmqvist föddes i Ekenäs, i Finland, men flyttade till Stockholm för åtta år sedan. I en intervju med Åbo Underrättelser berättar hon att hon upplever dejtingdjungeln som väldigt tuff. Hon avslöjar också hur hennes föräldrar reagerade när hon valde att ställa upp i Love is blind Sverige.

Love Is Blind Sweden S1. Emilia. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

– Min pappa undrade nog vad jag hittar på för galenskaper den här gången och mamma har nog funderat på hur publiciteten kommer påverka mig.

Annons

På Instagram heter Emilia helt enkelt emiliaholmqvist och följs i skrivande stund av strax över 1 300 människor. Hon är alltså bosatt i huvudstaden, är 34 år gammal och till vardags jobbar hon som print operator på Holmquistsign, enligt Linkedin.

Lucas Gustavsson i Love is blind – familj, jobb, ålder och Instagram

Redan i avsnitt ett av Love is blind Sverige får Emilia upp ögonen för Lucas Gustavsson. Han arbetar som operations manager på Fortum, är 30 år gammal och på Instagram kallar han sig luukovich.

Lucas är uppenbarligen mycket familjekär och delar gärna med sig av bilder på sina nära och kära i sociala medier.

– Jag har två systrar, en storasyster och en lillasyster, varav båda har fått barn, säger han i programmet, under sin första dejt med Emilia.

Annons

Det verkar som att Emilia och Lucas är på samma sida när det kommer till barnfrågan och till en början går kärlekssagan som på räls. Men när de kommer ut från kapslarna och får åka iväg på en resa ihop stöter de på patrull.

Love Is Blind Sweden S1. Lucas. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

Så är Emilia och Lucas relation idag – följer de varandra på Instagram?

I avsnitt tre av Love is blind Sverige får deltagarna åka på semester med sin partner, som de dessförinnan alltså har lärt känna genom en vägg. Det är när den fysiska aspekten kommer in i bilden som Lucas blir osäker på relationen.

– Jag känner mig lite skrämd av hela situationen. Jag känner inte att den fysiska attraktionen är där än riktigt, säger han.

– Du vet ju att mitt kärleksspråk är fysisk beröring. Jag kan ju ta initiativ, men i så fall vill jag ha ett klartecken från dig, svarar Emilia.

Huruvida Lucas Gustavsson och Emilia Holmqvist lyckas ta sig förbi detta väghinder återstår att se. De följer varandra på Instagram fortfarande, så förhoppningsvis går det inte helt åt skogen för dem i Love is blind Sverige 2024!

FOTO: Johan Paulin/Netflix

Annons