LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Catja och Christofer i Love is blind Sverige 2024 – allt om paret

16 jan, 2024 
Catja och Christofer i Love is blind Sverige
Det är inte direkt guld och gröna skogar när Catja Lövstrand och Christofer Pocock får åka iväg på en resa ihop i Love is blind Sverige.
Men vilka är dessa personer egentligen utanför programmet? Hur gamla är de? Vad jobbar de med? Följer de varandra på Instagram idag?
Hänt reder ut – här är allt du vill veta om Christofer och Catja!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Oskars dealbreaker – det är partnerns sämsta egenskapBrand logo
Love is blind-Oskars dealbreaker – det är partnerns sämsta egenskap

Love is blind Sverige är i full gång och hela tio av årets deltagare har lyckats hitta kärleken! Under ledning av Jessica Almenäs, 48, har dessa par dejtat varandra i kapslar, där de alltså inte får se varandra. Det är först när de förlovar sig som de får veta hur den andra ser ut. Kommer den fysiska aspekten göra att kärleken blir starkare eller svalare? Det återstår helt enkelt att se!

Redan i de första avsnitten är det tydligt att Krisse-Ly och Rasmus relation bara blir starkare av att se får ses i verkligheten. Lucas och Emilia har desto svårare med detta och för Sergio och Amandas del uppstår en konflikter direkt.

Ett annat par som förlovar sig är Catja Lövstrand och Christofer Pocock, vars resa också startar lite skakigt.

Annons

Catja Lövstrand i Love is blind Sverige – ålder, jobb och Instagram

På Instagram kallar sig Catja clovstrand och delar främst med sig av bilder på sig själv. Då och då dyker familj och vänner upp också!

Love Is Blind Sweden S1. Catja. Cr. Courtesy of Netflix © 2023Photo credit: Robert Eldrim / Ne

På Catjas Linkedin-profil kan man se att hon jobbar som HR Business partner på Dollar store. Hon är 32 år gammal och bosatt i Solna. När Catja träffar Christofer i kapslarna är hon till en början lite tveksam, dels då hon är osäker på hur stabilt hans liv är, men också på grund av hennes relation med Rasmus.

Det är först när Catja och Rasmus slutar dejta som hon släpper in Christofer på riktigt – och därefter är romansen ett faktum.

Christofer Pocock på Instagram – det jobbar han med och där bor han

Christofer Pocock är 35 år gammal, bosatt på Gotland och frilansar som DJ. Både hans yrkesval och distansen är något som oroar Catja, vilket hon berättar i programmet.

Annons

– Jag tror definitivt att vi bor i olika städer. Han bor i Järvsö och Visby och jag bor i Solna. Och en annan utmaning är att han DJ:ar, han är borta på kvällar och helger, säger hon i Love is blind Sverige.

På Instagram heter Christofer christoferpocock och har i skrivande stund strax över 1 900 följare.

Därför kallar Christofer Catja för ”mitt hjärtas fröjd och eviga längtan”

Något många följare har reagerat på är det smeknamn Christofer ger Catja tidigt i säsongen. I en intervju med Aftonbladet berättar han varför det blev just ”mitt hjärtas fröjd och eviga längtan”.

– Genom åren har jag ju kallat mina flickvänner för det, eftersom de varit personer som betytt mycket för mig. Jag säger det bara till utvalda få, och Catja var såklart en av dem.

Det var faktiskt inte han själv som kom på uttrycket utan hans bästa vän. Han sa det för 15 år sedan när de bodde i Oslo ihop.

– Från ingenstans sa han det och jag tyckte det var så himla fint. Efter det fastnade det hos mig. Vi brukar faktiskt kalla varandra för det också, lite på skämt, säger han till tidningen.

Love Is Blind Sweden S1. Christofer. Cr. Courtesy of Netflix © 2023Photo credit: Johan Paulin / Net

Följer Catja och Christofer varandra på Instagram efter Love is blind?

Det är inte bara praktiska faktorer som gör att Catja Lövstrand är skeptisk till relationen med Christofer. Det är tydligt att hon blir rejält chockad när hon får se sin fästman för första gången och när de åker iväg på resan ihop märker Catja att de kanske inte riktigt är på samma sida.

– Jag tror Christofer är ett steg framför mig hela tiden, jag tror jag är lite rädd för att bara släppa, säger hon.

Om Catja och Christofer väljer att säga ja till varandra på det stundande bröllopet återstår att se. De följer inte varandra på Instagram i dagsläget.

FOTO: Johan Paulin/Netflix

Annons