LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Väntar Love is blind-Sergio barn med en annan kvinna i Barcelona?

19 jan, 2024 
Sergio och Amanda i Love is blind Sverige
I Love is blind Sverige florerar ett rykte att Sergio Rincón väntar barn med en kvinna i Barcelona.
Uppgifterna får hans fästmö Amanda Jonegård att bli rejält oroad – och för Hänt berättar deltagaren Oskar Nordstrand vad han tycker om det hela.
– Oavsett om det här är sant eller inte så tycker jag att det är okänsligt, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Krisse Lys rankar sin drömkille: ”Då kastar jag honom”Brand logo
Love is blind-Krisse Lys rankar sin drömkille: ”Då kastar jag honom”

Det stora snackisen just nu i nöjesvärlden är såklart Love is blind Sverige, som verkar ha fångat mångas intresse. I programmet har vi fått se 32 deltagare dejta varandra i kapslar med en vägg emellan sig. De har alltså ingen aning om hur den andra ser ut och får inte veta detta förrän de har förlovat sig.

I de första avsnitten av Netflix realityserie fick vi se Lucas och Emilia, Krisse-Ly och Rasmus, Sergio och Amanda, Catja och Christofer samt Oskar Nordstrand och Meira Omar välja varandra. Paren är alltså satta och i de nya avsnitten får vi se hur det går för dem när de flyttar ihop.

Krisse-Ly konfronterar Sergio – ryktas vänta barn med en annan kvinna

Det har gått lite upp och ner för samtliga par sedan den fysiska aspekten kom in i bilden. Men i slutet på avsnitt fem av Love is blind Sverige vänds allting upp och ner för två av deltagarna. Det hela börjar med att vi får se en rejält chockad Krisse-Ly.

Annons

– Oj, oj, oj, herregud. Situationen är lite skrämmande. Det här hade förstört deras relation. Hon ska bara inte gifta sig med honom. Det får inte hända, säger hon i programmet.

Strax därefter ringer Krisse-Ly på hemma hos Amanda och Sergio. Hon säger då till Sergio att de behöver gå iväg för att prata i enrum.

– Du har ett barn som en kvinna i Barcelona ska föda om tre månader, säger hon när de väl sitter på ett café ihop.

Sergio blir uppenbarligen chockad av informationen.

– Jag är lite tagen på sängen just nu, säger han till Krisse-Ly.

Love is blind-Oskar avslöjar: Gillar han snusksnack i sängen?Brand logo
Love is blind-Oskar avslöjar: Gillar han snusksnack i sängen?

Amandas starka reaktion på ryktet: ”Säg allt som du behöver berätta”

När Sergio kommer hem till Amanda igen är hon såklart nyfiken på vad som har sagts mellan Krisse-Ly och hennes fästman. Sergio berättar då om ryktet att en kvinna i Barcelona är gravid med hans barn.

Annons

– Säg allt som du behöver berätta för mig. Hur mörkt det än är, berätta bara. Jag är så besviken men jag kan också bli arg om man medvetet döljer saker, säger hon.

Vem som har startat ryktet är oklart och deltagarna blir mer och mer osäkra på om det stämmer. Någon ytterligare klarhet får inte tittarna i Love is blind Sverige. Vad som dock är tydligt är att mardrömssituationen vänds till Sergio och Amandas fördel. I en senare scen får vi se dem lyckliga ihop igen.

– Det är ju vi. Det var det vi sa, säger Amanda till Sergio.

Oskar ryter ifrån efter ryktet om Sergio: ”Otroligt privata grejer”

Hänt har sökt Amanda och Sergio om händelsen i programmet, men ingen av dem vill kommentera detta. När Hänt istället pratar med deltagaren Oskar Nordstrand delar han med sig av sin åsikt kring ryktet.

– Jag sa väldigt tidigt att ”det här är ett drama som jag inte vill vara en del i och jag tycker inte att någon av oss ska vara det. Om det här är någonting som Sergio vet om eller inte vet om så är det upp till honom och Amanda att ta upp det”. Jag kände inget behov av att lägga mig i deras relation.

Annons

Oskar anser att ryktet och diskussionerna som följde borde ha stannat mellan Amanda och Sergio och att det inte borde ha skett framför kamerorna.

– Det blir ett skvaller och att alla går ihop sig mot en person. Jag förstår att man vill se till Amandas bästa men ja tycker att man hade kunnat hantera situationen på ett bättre sätt, säger Oskar och fortsätter sedan:

– Man kan faktiskt ta sånt här i enrum. Det är otroligt privata grejer. Och hela världen sitter och tittar på det här. Oavsett om det här är sant eller inte så tycker jag att det är okänsligt.

FOTO: Youtube

Annons