Därför saknas Tilde de Paula Eby i Efter fem – beskedet efter insjuknandet

Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby är en hejare på att intervjua.
Men nu har hon stött på lite problem då hon har tappat rösten.
Nu kommer TV4 med ett besked för Tildes framtid i Efter fem.

Tilde de Paula Eby, 48, är en av dem som underhåller svenska folket på eftermiddagarna i Efter fem på TV4. Tillsammans med Axel Pileby, Maximilian Artell och Henrik Alsterdal gör hon succé i tv-rutan när de går igenom dagsfärska snackisar och nyheter.

LÄS MER: Linus Wahlgrens svar efter kärleksryktet – sanningen om relationsstatusen

TV4-tittarna har kunnat se Tilde i rutan i över 20 år och med tiden har hon blivit en av Sveriges mest populära programledare. Under många år var det TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon som det svenska folket förknippade henne med. Men när kanalen istället startade satsningen Efter fem tackade Tilde för sig i Nyhetsmorgon och gick istället över till eftermiddagsprogrammet. Sedan dess är det just i Efter fem som vi kan se henne.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekslivet med maken Thomas de Paula

När det kommer till privatlivet är Tilde mamma till de fyra barnen Naemi, Elian, Zion och Ilyah och är sedan åtta år tillbaka gift med sin stora kärlek Thomas de Paula. Tilde och Thomas träffades på en konsert för många år sedan.

– Jag var helt oförberedd. Jag skulle ju bara gå på en konsert och var inte beredd på att jag där och då skulle möta min the one, nämligen sångaren på scen, har Tilde tidigare berättat i sitt sommarprat från 2019.

På parets sociala medier kan man än idag se att kärleken sprudlar mellan dem då de gärna delar med sig av kärlekshyllningar till varandra. I höstas när Thomas fyllde 40 år beskrev Tilde sin make som livets människa.

TV4:s besked om Tildes framtid i Efter fem

Med tanke på att Tilde är lite av ett proffs när det kommer till att intervjua och det är en stor del av hennes arbete så har hon nu stött på problem. Det var bara några dagar sedan som hon meddelade att hon tappat rösten. I ett inlägg på Instagram förklarade hon att det var väldigt frustrerande.

”HJÄLP!!! Rösten!!! Jag mår toppen men har tappat rösten och måste vara tyst. Galet frustrerande!!!”, skrev hon då.

Tilde de Paula Eby har ersatts i veckans Efter fem – men snart är hon tillbaka i rutan.

”Tilde mår mycket bättre så vi planerar för att hon sänder som vanligt nästa vecka med start på måndag”, skriver kanalen i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Christine Olsson/TT, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Därför är Tilde de Paula med i nya Beckfilmen

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas ilska mot Tilde de Paula och Marcus Oscarsson i Efter fem