TV4-tittarnas ilska mot Tilde de Paula och Marcus Oscarsson i Efter fem

Tilde de Paula Eby, Marcus Oscarsson, Axel Pileby, Joe Biden

Inför att Joe Biden skulle flytta in i Vita huset hade TV4 lovat att sända hela installationen utan avbrott.
Nu rasar tittarna mot Tilde de Paula och Marcus Oscarssons beteende.
”Väldigt irriterande”, skriver en tittare.

Tilde de Paula Eby har synts i tv-rutan i över 20 år och har med åren blivit en av Sveriges mest uppskattade programledare och profiler på TV4.

Så fort hon saknas i rutan trillar det snabbt in kommentarer från oroliga tittare. Så fort hon programleder och gör intervjuer i Efter fem får hon direkt uppmuntrande kommentarer från tittare landet över, som är minst sagt imponerade över hennes skicklighet.

Kritiken mot Tilde de Paula och Marcus Oscarsson

Men under förra veckan har hon till ovanlighetens skull stött på viss kritik. Det var när hon och politik-experten Marcus Oscarsson skulle guida tittarna genom installationen av Joe Biden, som nu kritik har öst in.

LÄS MER: Dag Tolstoys ord om att han fick lämna Farmen 2021: ”Lika bra”

”Tyvärr så förstör ni hela installationen med era gäster och prat, vem bryr sig vad Reinfeldt tycker....”, skriver nu en tittare om programmet.

”Synd att ni pratade sönder det man ville se o höra”, skriver en annan.

Stor del av kritiken är främst riktad mot Tilde och Marcus, men det är även tittare som nu har ett och annat att säga om hur TV4 valde att lägga upp sändningen.

”Snälla redaktion se om er sändning och fundera på om det var den bästa täckningen ni kunde göra. Jag tycker personligen att ni pratade sönder hela installationen, ni gjorde reklam för att det inte skulle göras avbrott men det var ju mer studiosnack än installation.”, skriver en.

”Det här va riktigt dåligt av er efter fem!!! Ni har pratat sönder i stort sett heeela installationen! Analysera den kan ni göra efter eller långt innan inte under installationen... DÅLIGT”, tillägger en annan tittare.

Efter fem

Tilde och Marcus satt och pratade i studion.

Foto: TV4

Missade amerikanska nationalsången

Tittarna verkar också vara väldigt besvikna över att Lady Gagas framförande av den amerikanska nationalsången inte kom med.

”"Vi sänder hela installationen utan avbrott" och så går ni till reklam??! Som tur var bytte jag till SVT, annars hade jag missat Lady Gaga!”, skriver en tittare.

”Håller med vad folk skriver.Reklam under nationalsången. Ni pratar då man vill höra vad de säger. Väldigt irriterande.”, konstaterar en annan.

”Jisses vad ni snackar. Kan vi inte få se hela installationen utan avbrott som ni utlovat. Fick varken höra nationalsången el amazing grace!”, kommenterar en tredje.

FOTO: TV4, Instagram

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Ebys stöd till Jenny Strömstedt efter oron

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paulas chock – efter Pernilla Wahlgrens miss i tv