Thomas de Paulas kärlekshyllning till Tilde de Paula

Tilde de Paula & Thomas de Paula

Tilde de Paula och Thomas de Paula har varit gifta i åtta år.
Nu hyllar Thomas sin kärlek i ett inlägg på Instagram.
”Min älskade”, skriver han.
Följarna häpnar över upptäckten i bilden på Tilde de Paula och systern Ingela
Slå på ljud

Tilde de Paula har varit i tv-rutan i över 20 år och har med åren blivit en av Sveriges mest uppskattade programledare och profiler. Så fort hon saknas i rutan trillar det snabbt in kommentarer från oroliga tittare, och efter att hon varje vardagskväll lett tittarna genom nyheter och intervjuer i aktualitetsprogrammet Efter fem får hon direkt uppmuntrande kommentarer från tittare landet över som är minst sagt imponerade över hennes skicklighet.

Men de som tittar på programmen verkar inte vara de enda som tycker Tilde är beundransvärd. I samband med hennes födelsedag är det nu flera av hennes nära och kära som hyllar programledaren för den underbara person hon är - både proffesionellt och privat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kollegornas hyllning till Tilde de Paula

Under lördagen kunde man se mängder av hyllningar i Instagramflödet och några som var snabba med att gratta henne på den stora dagen var bland annat kollegorna och vännerna Axel Pileby och Anna Brolin.

”Oj, oj, oj! Jag och Max har varit spända ett år, ställt alarm och vaknat kallsvettiga mitt i natten med ett ryck: ”JAG HAR VÄL INTE MISSAT DEN!?” För här har vi en vän, förebild och dåre som ÄLSKAR att fylla år - och det är i dag det händer!!!”, skriver Axel under en bild på honom och Tilde innan han fortsätter:

”GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA TILDUR!”

Och även Anna ägnade ett helt inlägg till hennes vän. Under ett bildspel med både nya och gamla bilder på henne och Tilde skriver hon:

”Idag fyller hon år!! Stort megagrattis till vår überhärliga vän och kollega som är unik i sitt slag på så många sätt. Framförallt är hon en underbar mix av kärlek, galenskap och omtänksamhet! Hurra hurra för dig Tilde !!! (och nej kunde inte låta bli att gräva upp välbehövliga Copacabanaminnen som känns extra svunna i dessa tider men väcker samtidigt extra tacksamhet över att få ha upplevts pre en pandemi. Och med dig dessutom!”

Thomas de Paulas kärlekshyllning till Tilde

Och såklart har ju även Tildes stora kärlek Thomas de Paula passat på att uppmärksamma sin älskling. Under en bild på när det kärleksfulla paret står och kramar varandra skriver han:

Foto: Thomas de Paula Instagram

”Idag är det din dag min älskade fru! ¡Felicidades mi amooor! Happy B-day!!”

LÄS OCKSÅ: Följarnas frågor om Tilde de Paula Ebys relation med maken Thomas

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Ebys starka ord om Soraya Lavasanis föräldraledighet

FRÅN FÖRSTASIDAN