Tilde de Paula Ebys vädjan till följarna efter insjuknandet

Tilde de Paula Eby

Foto: TT

Tilde de Paula Eby ber nu följarna om hjälp på Instagram.
Detta efter att hon gjort en plötslig insikt med sin hälsa.
”Nu vill jag ha alla era tips”, skriver programledaren.

Tilde de Paula Eby har varit i tv-rutan i över 20 år och har med tiden blivit en av Sveriges populäraste programledare. Under många år var det TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon som det svenska folket förknippade henne med. Men när TV4 istället startade satsningen Efter fem tackade Tilde för sig i Nyhetsmorgon och gick istället över till eftermiddagsprogrammet. Sedan dess är det just i Efter fem som vi kan se henne.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekslyckan med maken Thomas

När det kommer till privatlivet är Tilde mamma till de fyra barnen Naemi, Elian, Zion och Ilyah och är sedan åtta år tillbaka gift med sin stora kärlek Thomas de Paula. Tilde och Thomas träffades på en konsert för många år sedan.

– Jag var helt oförberedd. Jag skulle ju bara gå på en konsert och var inte beredd på att jag där och då skulle möta min the one, nämligen sångaren på scen, har Tilde tidigare berättat i sitt sommarprat från 2019.

Att kärleken än idag är stor står inga tvivel om. Paret delar då och då nämligen med sig av kärleksfulla hälsningar på sociala medier och lyckan ser ut att vara total.

LÄS MER: Anna Brolins nya barnbesked men maken Jesper: ”Fantastiska”

Tilde de Paula Ebys sjukdomsbesked

Även Tildes arbete syns tydligt vara något som hon tycker om. Att prata med människor och genomföra intervjuer är Tildes specialitet men nu visar sig Tilde stött på patrull. I ett inlägg på Instagram berättar hon nämligen om den kamp hon just nu genomgår då hon har tappat rösten.

”HJÄLP!!! Rösten!!! Jag mår toppen men har tappat rösten och måste vara tyst. Galet frustrerande!!! Nu vill jag ha alla era tips! Hur får man tillbaka en bortsprungen röst? Husmorstips välkomnas tacksamt med öppna armar och slutna läppar! Hit me!”, skriver Tilde.

Som tur är har Tilde en hel del hjälpsamma följare som skickar sina tips bland kommentarerna. Bland annat får hon nu tips från TV4-kollegorna Steffo Törnquist och Anders Pihlblad.

”Blanda lite cognac med cognac, det brukar hjälpa”, skriver Steffo.

”Krya på dig, vännen. Husmorstips... honungsvatten eller honungsmjölk - jag vet inte om det hjälper egentligen men det lenar”, skriver Anders.

LÄS OCKSÅ: Därför tvingades David Hellenius bo i Renée Nybergs källare i 1 år

LÄS OCKSÅ: Anders Engbergs förflutna med Charlotte Perrelli – så är relationen idag