LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Pihlblads avslöjande om relationen med Henrik Alsterdal

14 nov, 2020 
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad har två barn tillsammans.
Nu berättar Anders om familjelyckan – och om sitt första intryck av maken Henrik.
– Men det visar också hur fel man kan ha, säger han till Aftonbladet.
Annons
Allt du vill veta om nya TV4-profilen Hannes NelanderBrand logo
Allt du vill veta om nya TV4-profilen Hannes Nelander

Tv-profilerna Henrik Alsterdal, 40, och Anders Pihlblad, 52, har varit ett par i över 14 år.

Idag är de äkta makar och har två barn tillsammans – Nike och Erling. Henrik har tidigare berättat för för Hänt om utmaningen med barnen i sin och makens relation.

– Vi har ju barnen varannan vecka, då vi har barn med två tjejkompisar, så när vi väl har barnen brukar vi försöka att inte jobba så mycket och istället tokjobba den veckan när vi inte har barnen. Det tycker jag är det bästa sättet att lösa det på, så att barnen liksom inte ska komma i kläm, sa Henrik då.

Nu berättar Anders i en ny intervju med Aftonbladet vad barnen älskar att göra allra mest – om de får bestämma helt själva.

– När vi har barnen är det riktigt klassiskt fredagsmys med chips och tacos. Det är inte för att jag och Henrik vill ha det, utan för att de yngre familjemedlemmarna tycker det är det bästa fredagsmyset som finns.

Fördomen om Henrik

Han berättar även om hur han började ragga på Henrik – som inte alls var intresserad till en början. De började som kollegor för att sakta men säkert ta det vidare till att erkänna sina känslor för varandra. Till en början tyckte till och med Anders att Henrik var dryg.

Annons

– Haha, jag tyckte han verkade lite dryg. Men det visar också hur fel man kan ha. Men sedan började vi prata på en personalfest och på den vägen är det.

Det var alltså inte kärlek vid första ögonkastet – utan en hel del kämpande för Anders för att vinna Henriks uppmärksamhet och hjärta.

– Men det gick ju bra till slut. Vi har gjort livet till vårt gemensamma projekt. Inställningen är att det är vi och vi har väldigt roligt tillsammans även om vi jobbar mycket. Skulle man inte vara i samma bransch skulle man nog tycka att det är ett väldigt konstigt jobb som den andra har. Men vi tillbringar ändå mycket tid tillsammans utan att tröttna på varandra.

Annons