Jenny Alversjös nyhet med Björn Skifs får följarna att jubla

Jenny Alversjö och Björn Skifs

Jenny Alversjö är tillbaka i tv-rutan – till tittarnas stora förtjusning.
På Instagram jublar de nu lite extra, då Jenny avslöjar en rolig nyhet tillsammans med Björn Skifs.

TV4-programledaren Jenny Alversjö, 46, har haft ett tufft år. I oktober förra året drabbades hon nämligen av en hjärnblödning och fördes akut till sjukhus. Det här berättade hon själv om i ett inlägg på Instagram.

”Jag har fått en hjärnblödning. En stroke”, skrev hon då.

I april meddelade Jenny att läkarna hade hittat orsaken till hjärnblödningen, det visade sig vara små kärl i bakhuvudet som inte sluter tätt in i en ven och därav behövde de göra något åt det. Men att åka in och ut på sjukhuset mitt under pandemin var inte lätt.

”Att vara helt ensam i en extremt utsatt vårdsituation utan anhöriga är väldigt speciellt. När du är som mest ensam finns vårdpersonalen där som dina närmaste”, skrev Jenny Alversjö efter operationen.

TV4-profilen drabbades av corona

Jenny tog efter detta en längre paus ifrån sitt arbete men sedan en tid tillbaka syns hon återigen i Nyhetsmorgon.

LÄS MER: Bingo Rimérs nya barnbesked efter dotterns krav

Tyvärr fick det inte vara bra allt för länge. I början av november meddelade Jenny att hon drabbats covid-19. Först visste de inte om hon var drabbad, utan förklarade i sändning att hon var hemma då hon hade symptom.

– Så här i coronatider stannar man hemma vid minsta förkylning. Och därför står jag här plötsligt i stället för Jenny. Krya på dig säger vi till henne, sa Thomas Ritter, som med kort varsel fått hoppa in och ersätta Jenny Alversjö i direktsändningen.

På Instagram skrev Jenny sedan att hon insjuknat i covid-19.

”Hade sett fram emot den här veckan i flera år. Fyra närmare bestämt. Nu kan jag inte sända med mina kollegor och det blir inget USA-valsmaraton för mig. Är sjuk i covid-19 och får följa allt från sängen. Men vilken sändning! Lyckliga alla vi som får titta.”

Jenny Alversjös nyhet med Björn Skifs

Men nu är Jenny återigen tillbaka i tv-rutan, till tittarnas stora glädje. På Instagram har hon nu lagt upp en bild tillsammans med Björn Skifs, hon skriver:

”Hade förmånen att få träffa supertrevliga Björn Skifs idag för ett långt samtal om hans liv, karriär och eskapader. Hela intervjun ser ni i Nyhetsmorgon på söndag”.

Denna duo verkar Jennys följare älska. I kommentarsfältet uttrycker din sin glädje över att återigen se Jenny – samt att snart få se Björn i en intervju.

”Ser fram emot att få höra intervjun med min idol”, skriver en.

”Två favoriter på en och samma bild”, skriver en annan.

”Härligt att du är tillbaka i rutan fina Jenny”, skriver en tredje.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjö flyttar – blir granne med Steffo Törnquist