SVT-tittarnas kritik mot Sanna Nielsens klädval i Allsång på skansen

Sanna Nielsen

Årets säsong av Allsång på skansen är äntligen igång och programledaren Sanna Nielsen är gravid. Men nu har hennes klädval fått en hel del kritik från tittarna.
”Jag blir så orolig”, skriver en tittare.

Allsång på skansen har äntligen dragit igång och efter två program har det bjudits på riktigt härlig musik och varma sommarkvällar på Skansen. I spetsen för allsången står givetvis ingen annan är tittarnas älskade Sanna Nielsen, 36.

Det är fem år sedan som Sanna Nielsen tog över stafettpinnen för Allsång på skansen. Under årens lopp har bland annat Lasse Berghagen, Anders Lundin och Måns Zelmerlöw styrt skutan, men nu är det alltså Sannas tur.

Något som skiljer sig från förra året är att det nu får vara publik på plats, däremot har det riktats en del kritik mot SVT för hur man lagt upp det hela. Det fungerar nämligen som så att de i publiken måste boka sina biljetter i sällskap om två, fyra eller sex personer – något som satt käppar i hjulen för ensamma allsångare.

Exklusivt
SPÄNNADE Bonde-Susanna om namnet till bebisen i magen

Sanna Nielsen är gravid – väntar första barnet

Något annat som också skiljer sig från föregående år är ju att Sanna Nielsen är gravid och kan stolt visa upp kulan på magen!

Det var i början av juni som Sanna kunde avslöja den glada nyheten att hon och pojkvännen Joakim Ramsell, 48, väntar deras första barn. Sedan dess har det strålat om Sanna och hon verkar lyckligare än någonsin! Däremot vill hon inte prata allt för mycket om gravidlyckan – då det är något hon mycket hellre vill hålla för sig själv.

Gravidbeskedet har dock ingen som helst påverkan på årets allsång. SVT har tidigare förklarat för Hänt att Sanna kommer köra på precis som vanligt, något som tittarna såklart är överlyckliga för.

”Lycka till! Du är en super lady så det kommer att gå bra. Du är bäst!”, skriver bland andra en tittare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas kritik mot Sanna Nielsen efter klädvalet

Tittarna är med andra ord överlyckliga för Sannas skull och hennes kommande roll som mamma. Men det finns också några som är oroliga för henne. De förstår nämligen inte hur hon kan gå runt i klackskor samtidigt som hon är gravid.

”Så snygg men varför dessa höga klackar när man är gravid.”, skriver en tittare.

”Vill att du väljer bekvämare skor annars är allt kanon”, skriver en annan.

”Jag blir så orolig när du går i dessa höga klackar. Du får bara inte ramla. Mera barfota”, skriver en tredje.

Och barfota var faktiskt exakt vad som blev fallet för Sanna. Efter nästan en halvtimme in i allsången så rök klackskorna och Sanna rockade scenen barfota istället.

”Älskar att skorna åkte av! Avslappnat är bäst”, konstaterar en tittare.

”Skönt att du tog av dig skorna. Ville inte gå i högklackat när jag var gravid.”, instämmer en annan.

Här har Sanna tagit av sig skorna, mitt under direktsändningen.

Allsång på skansen
Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: ORDAGRANT? 10 roliga sär skrivningar som chockat Sverige

LÄS OCKSÅ: SANNINGEN Därför mörkar TV4 vilka som gästar Tilde

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!