ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

SVT:s krav på ersättaren i Allsången – därför tystas Sanna Nielsen

16 aug, 2022 
Sanna Nielsen
Det har varit klart sedan en tid att Sanna Nielsen lämnar över sitt uppdrag som allsångsledare.
Här är Sannas egna ord om sin kommande ersättare.
Annons
Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtidBrand logo
Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid

Sanna Nielsen, 37, gör ikväll sitt sista Allsång på Skansen efter sju år som allsångsledare. Det väntas bli en maffig avslutning på en mycket lyckad säsong.

Det var i juni tidigare i sommar som Sanna kom med beskedet som kom att chocka både SVT och tittarna – att hon nu känner sig färdig med sitt uppdrag och kommer att lämna över den prestigefulla rollen till en efterträdare.

Vem det blir som tar över efter den så folkkära Sanna har SVT ännu inte sagt ett knyst om, men på sociala medier spekuleras det vilt om vem det kan tänkas bli.

Blixtförändringen i Allsång på Skansen-säsongsavslutningen

Kvällens program verkar minst sagt bli en upplevelse utöver det vanliga. De kommer bjuda på ett stort gäng välkända artister och sändningstiden är dessutom förlängd för att hinna få med allt i den fullspäckade säsongsavslutningen.

Annons

Det blir en historisk kväll när fantastiska Sanna Nielsen, efter sju år, säger hej då till Allsång på Skansen tillsammans med underbara artister. Naturligtvis är det Sanna själv som i den Play-exklusiva delen fortsätter finalkvällen med några utvalda favoriter”, meddelar Per Rådelius, exekutiv producent och projektledare, i ett pressmeddelande.

Det kommer bjudas på underhållning av bland annat Tommy Körberg, 74, Ella Tiritiello, 15, och Sabina Ddumba, 28. Men som om detta inte vore nog kommer även den ikoniska musiklegenden Siw Malmkvist, 85, att hyllas under programmet. Hon kommer dessutom att bjuda på musik tillsammans med Sanna och några av de andra gästerna; Vanna Rosenberg, 49, Hanna Hedlund, 47, och Daniel Norberg, 32.

Men det tar inte slut där. Även Sonja Aldén, 44, och Shirley Clamp, 49, intar scenen och i det förlängda programmet kommer Sanna själv dessutom överraska tittarna med några personliga favoriter. Vi väntar med spänning på vad detta kan komma att bli.

Annons

Sanna Nielsens egna ord om hennes efterträdare

Nyfikenheten kring Sannas efterträdare är enorm. När Hänt pratar med Sanna Nielsen inför hennes sista Allsång på Skansen frågar vi om hon har haft något att säga till om angående sin ersättare.

– Nej men gud, jag står helt utanför, det där har jag absolut ingenting med att göra tänker jag. Det kommer bli bra vem de än väljer. De är så kompetenta att välja vilken allsångsledare som ska ta över. Det ska bli superspännande och jag önskar verkligen den personen lycka till, vem det nu än blir, säger Sanna till Hänt.

Enligt Sanna Nielsen själv finns det ett viktigt krav som man måste uppfylla om man vill ta över stafettpinnen efter henne.

– Man ska älska Allsång på Skansen om man ska bli allsångsledare, det är väl typ det enda kravet.

Vi på Hänt önskar Sanna ett stort lycka till ikväll och vi kommer sakna att se dig sjunga allsång kommande somrar!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons