LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tv-profilen pekas ut som ny programledare för Allsången: ”Fått frågan”

10 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Programledaren Sanna Nielsen har en rosa mönstrad klänning.
Allsång på Skansen 2022 börjar lida mot sitt slut. Men vem tar över efter Sanna Nielsen? Nu avslöjar tv-profilen att hon har fått frågan.
Annons
Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtidBrand logo
Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid

Snart är det dags för säsongsavslutningen av Allsång på Skansen och ett stort avslutningsnummer är att vänta. Det har iallafall programledaren Sanna Nielsen, 37, utlovat då det är hennes sista säsong som just programledare på Allsångsscenen.

– Nej vet du vad, jag har ingen aning om vem det är som tar över, om det ens är klart.

Tittarnas önskan – vill ha Elisa Lindström som programledare

Vem som tar över efter Sanna är ingenting SVT ännu har gått ut med, men programbeställaren Anton Glanzelius på SVT lovar att ”man diskuterar spännande namn”.

Det är flera olika artister som tittarna önskar ska ta sig an det ärofyllda uppdraget som programledare. En av dem är dansbandssångerskan Elisa Lindström, 31, som tidigare i år gästade Allsångsscenen.

Annons

Efter hennes medverkan i programmet var det många tittare som uttryckte att Elisa borde ta över efter Sanna.

”Elisa skulle bli en toppenbra allsångsledare efter Sanna....”, skrev en tittare på SVT:s Facebooksida.

Hoppas du blir nästa Allsångledare på Skansen!!!”, skrev en annan på Elisas Instagram.

Sarah Dawn Finer: ”Jag har fått frågan”

Enligt oddsen är det aningen Danny Saucedo, 36, Marie Serneholt, 38, eller Oscar Zia, 25, som tar över efter Sanna. Men när kvällstidningen Aftonbladet kollar med sina läsare har de en helt annan åsikt.

Enligt läsarna vill de att ingen mindre än Sarah Dawn Finer, 40, ska bli Allsång på Skansens nya programledare. Sarah fick hela 18 procent av rösterna, därefter David Lindgren, 40, med 10 procent och på en delad tredje plats kom Anders Bagge, 54, och Oscar Zia med 9 procent.

Annons

Och för tidning berättar Sarah att hon faktiskt har fått frågan om att ta över Allsången, men att det inte är hon som kommer hålla taktpinnen nästa år.

”Jag har fått frågan ett par gånger för ett antal år sen. Det kändes inte rätt just då, och jag ångrar inte det. Allt har sin tid. Så, tack Aftonbladets läsare, men det är inte jag som sätter på mig Sannas klackar nästa år. Skulle inte ens bli lång nog även om jag försökte”, skriver Sarah i ett meddelande till tidningen.

Nu väntar vi spänt på att SVT ska presentera nästa års programledare för Allsång på Skansen!

FOTO: Maja Suslin/TT

Annons