ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Siw Malmkvists chock – efter avslöjandet om Sanna Nielsen

13 jul, 2022 
SANNA NIELSEN, SIW MALMKVIST
Sanna Nielsen har varit programledare för Allsång på Skansen i flera år. Men efter årets säsong är hon klar.
Nu reagerar Siw Malmkvist på Sannas beslut.
Annons
Siw Malmkvists starka ord om bröderna Gustaf och Viktor NorénBrand logo
Siw Malmkvists starka ord om bröderna Gustaf och Viktor Norén

Det folkkära tv-programmet Allsång på Skansen som leds av programledaren Sanna Nielsen, 37, har gått igenom en hel del förändringar på sistone. Inte minst att Sanna ska lämna rollen som programledare efter säsongen.

Sannas beslut om att hoppa av var dock inte helt enkelt. För Hänt berättade hon om det tuffa beskedet.

– Det är ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, sa Sanna när hon berättade om anledningen bakom beslutet.

Men vem som blir nya programledaren återstår att se!

Annons

Ändringen i allsången – lägger till fler artister

Programmet är minst sagt i förändringens tid och nyligen gick SVT ut med att nya artister ska medverka i programmet. Den 12 juli medverkade Sanne Salomensen och Kristofer Greczula som uppträdde tillsammans med Medina, Eric Bibb och Myra Granberg.

Men det är inte de enda artisterna som är tillagda och kommer medverka i programmet. Den 2 augusti kommer nämligen Daniel Adams-Ray uppträda tillsammans med Mikael Wiehe, Alba på Solliden-scenen.

SVT berättade för Hänt om förändringen i det folkkära tv-programmet Allsång på Skansen.

– Varje sommar, sedan flera år tillbaka, gör vi alltid kompletterande artistbokningar utöver de vi presenterar på vår presskonferens som oftast är i början av juni varje år. Allt för att skapa de bästa Allsångsprogrammen för publiken, säger Per Rådelius, exekutiv producent för Allsång på Skansen.

Siw Malmkvist om Sannas avhopp – chocken

Snart ska även schlagerstjärnan Siw Malmkvist, 85, uppträda på Allsång på Skansen men det är inte det enda programmet hon har medverkat i.

Annons

Siw har även varit med i flera tv-programmet bland annat Så mycket bättre 2021 och Let's Dance 2020. Men tittarna fick dessvärre inte se henne allt för länge i tv-rutan i något av programmen. Efter bara några avsnitt lämnade Siw Så mycket bättre på grund av sjukdom.

När Hänt träffar Siw på premiären av Pippi på Cirkus, berättar hon om känslorna inför att snart få uppträda på Allsång på Skansen.

– Det känns roligt, säger hon till Hänt.

Siw var mycket förvirrad över Allsång på Skansens plötsliga förändringar. Hon verkar nämligen vara helt ovetandes om att Sanna ska hoppa av.

– Jaha, säger Siw om beskedet.

Hon fortsätter att berätta om tankarna kring Sannas ersättare. Men Siw har svårt att tro att det skulle kunna bli hon.

– Nej sådant kan inte jag, jag är värdelös på sådant, konstaterar Siw.

FOTO: Fredrik Persson/TT, Hänt

Annons