SVT-tittarnas sorg efter Sanna Nielsens besked om Allsång på Skansen

SANNA NIELSEN

Sanna Nielsen gör sin sista säsong på Allsång på Skansen. Men Sannas plötsliga besked lämnade dessvärre tittarna i sorg.
– Du skall vara på Skansen, skriver en tittare.
0:24

Efter reklamen: Sanna Nielsen om att inte ha någon semester i sommar: "Tar mycket tid"

(0:24)

Det var veckan innan premiären av Allsång på Skansen som dess programledare Sanna Nielsen, 37, meddelade att den skulle bli hennes sista säsong att leda publiken genom sång och sommar.

Sanna har tidigare berättat att det inte var ett enkelt beslut att fatta, men att hon ville ge någon annan möjligheten till samma upplevelse.

– Massa härliga shownummer, både själv och med andra fantastiska artister. Jag har fortfarande väldigt roligt, men då känner jag att det kanske är dags för andra drömmar att ta vid nu när jag ändå har fått göra så pass mycket i programmet. Och att någon annan kan få sina drömmar uppfyllda på den här scenen, så jag lämnar över stafettpinnen med det i tanken, berättade Sanna för Hänt.

Inte långt efter började det spekuleras i vem som tar över Allsången. Men vem det blir som tar över efter Sanna är ingenting SVT har gått ut med ännu.

Breaking
Petter Stordalens bebislycka – första orden

Elisa Lindströms besked om Allsång på Skansen

Efter att Elisa gästade Allsång på Skansen skrev hon på sin Instagram om den stora glädje om att vara tillbaka på scenen.

Så roligt det var att få gästa Allsång på Skansen igen! Somrigt, glädjefyllt och stärkande. Tack Sanna, publiken och alla kollegor för en minnesvärd kväll i vackra Stockholm.”, skrev Elisa på Instagram.

I kommentarsfältet var det många tittare som tyckte att hon skulle vara en värdig efterträdare för Sollidenscenen.

Hoppas du blir nästa Allsångledare på Skansen!!!”, skrev en tittare.

Du skulle passa som allsångsledare”, kommenterade en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas sorg efter Sanna Nielsens plötsliga besked

Även fast Sanna nu bestämt sig för att hitta på andra saker under somrarna framöver är det inte alla tittare som är så glada över beskedet. Många är nämligen ledsna och tycker att Sanna borde stanna kvar.

Efter tisdagens avsnitt var det många som uttryckte sin sorg på Sannas Facebook-sida över att hon lämnar.

”Sanna är en duktig och allsidig artist, blir svår att ersätta!”, skriver en tittare.

”Du var så jäkla bra Sanna. Ingen kunde göra det bättre, vilken glädjespridare du är. Vad gör vi nästa år när inte du skall vara på Skansen. Jag gråter. Ingen Sanna som underhåller, det blir stor saknad”, kommenterar en annan tittare på Facebook.

”Kommer att sakna dig på Skansen, mångsidig och duktig är du på allt du tar dig an....”, instämmer en tredje.

Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!