ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Så är Christian "Kicken" Lundqvists relation till Carola Häggkvists barn Amadeus och Zoe

08 nov, 2021 
https://image.hant.se/johanna-alm-byline.jpeg.jpg?imageId=7655263&x=0&y=0&cropw=100&croph=87.5&width=1318&height=1318Johanna Alm
Christian "Kicken" Lundqvist & Amadeus Sögaard
Christian "Kicken" Lundqvist och Carola Häggkvist var ett kändispar i början av 2000-talet.
Efter några år gick de skilda vägar och är idag goda vänner.
Men hur ser Kickens relation till Carolas barn ut? – Hänt har svaret!
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Christian Lundqvist, kanske mer känd för det svenska folket som Kicken, är en trummis och fick sitt stora genombrott i det svenska rockbandet The Poodles som splittrades för drygt tre år sedan.

Under några år hade Kicken en omskriven relation med schlagerdrottningen Carola Häggkvist. Nu berättar han för Hänt om relationen till ex-flickvännen och hennes barn Amadeus Sögaard och Zoe Häggkivst.

Christian "Kicken" Lundqvist om tuffa sjukdomskampen

Kicken har haft ett tufft år då han tidigare i år blev inlagd på sjukhus efter att ha råkat ut för blodproppar i både hjärtat och levern. Innan läkarna visste exakt vad det var som inte stod rätt till var det jobbiga tankar som snurrade runt i artistens huvud. I P4 Extra - Gästen har Kicken berättat om den tuffa tiden när ovissheten var som störst.

– Det var lite tufft i början innan man visste exakt vad som hade hänt. Jag var ganska sjukt faktiskt vill jag påstå, men det jobbigaste var nog i början när man inte visste något för då tänkte man ju det värsta med cancer och sånt och "shit ska man dö nu?". Det var riktigt jobbigt, berättade han då.

Annons

Kicken om relationen till Carolas barn Amadeus och Zoe

Kicken och Carola var ett par i några år innan de plötsligt gick skilda vägar. Ex-paret träffades under Melodifestivalen 2008 och är idag goda vänner. I somras kunde man bland annat se de umgås på Kickens 50-årsfest då Carola la ut en video på dem.

Tillsammans med ex-maken Runar Sögaard har Carola sonen Amadeus. Och sedan elva år tillbaka är hon även mamma till Zoe, som hon adopterade från Sydafrika år 2012.

Då Kicken och Carola har känt varandra i många år nu har Kicken självklart också fått en relation till Carolas barn. För Hänt berättar han nu hur den relationen ser ut idag.

– Vi är bra kompisar, ses man så pratar man såklart och följer varandra på Instagram och sådär. De är ju nästan vuxna nu så det är klart man har en relation till dem, berättar han.

FOTO: Christine Olsson/TT, Nyhetsmorgon/TV4 Play

Annons