TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Christian "Kicken" Lundqvist inlagd på sjukhus – otäcka insjuknandet

03 maj, 2021 
Christian Lundqvist
Trummisen från the Poodles Christian "Kicken" Lundqvist har fått läggas in på sjukhus. Detta efter otäcka blodproppar som var ständigt återkommande. Nu berättar han om det obehagliga insjuknandet.
”Det har varit nattsvart”, skriver han.
Annons
Runar Sögaard om relationen med Carola: "Vi har ingen relation"Brand logo
Runar Sögaard om relationen med Carola: "Vi har ingen relation"

Christian "Kicken" Lundqvist, 49, är en folkkär artist bland svenska folket. Sedan flera år tillbaka har han däremot främst synts till i Postkodmiljonären på TV4. Där har han det ärofyllda uppdraget att dela ut vinster till alla lyckliga vinnare.

Tillsammans med artisten Sandra Dahlberg åker han land och rike runt för att överraska vinnarna med höga vinstcheckar och ibland även bilar i vinstpotten.

”Kicken har jag känt ett par år nu och trots sin önskan om att få vara en stenhård, cool rocksnubbe så är han inte riktigt det… Haha. Nej. Go’are, mer omtänksam och snällare mysfarbror får man leta efter.”, har Sandra tidigare skrivit på sin blogg.

Relationen till kollegan Sandra Dahlberg

Postkodkollegorna verkar ha väldigt kul tillsammans på jobbet och det är något som Sandra tidigare påpekat, dessutom är de även lite lika till utseendet.

Annons

”Dessutom så har vi ju likadant barr! Vi misstänker att det kan ha varit ett möjligt anställningskrav. Krulltottar på arbetsplatsen berikar liver för alla! Hans naturliga habitat är såklart bakom trumsetet men uppenbarligen funkar han rätt bra bakom dataskärmarna också.”, skriver hon.

Kicken har även hållit sig i offentlighetens ljus i och med romansen med Carola Häggkvist, 54. Under flera års tid hade rykten florerat om paret men de började inte synas officiellt tillsammans förrän våren 2009. Att paret umgicks var ingen hemlighet men om de någonsin satte en etikett på sin relation utåt är ytterst tveksamt.

Kickens plötsliga sjukdomsbesked – inlagd på sjukhus

Men nu har Kicken fått ett rejält bakslag. För en vecka sedan märkte han av att något inte stod rätt till i kroppen.

”Lika bra å kasta ur sig eftersom jag inte svarat i telefonen på en vecka. Åkte på några riktigt jobbiga blodproppar upp till hjärta å lever så det har varit nattsvart sen början på förra veckan då diagnosen gick åt helt fel håll eftersom både pumpen å levern blev blockerade.”, skriver han nu på Instagram.

Annons

Efter en tid på sjukhus verkar han nu lyckligtvis ha återhämtat sig efter att kroppen sagt ifrån.

”I eftermiddags började det vända lite och gubbkroppen har sakta börjat svara lite. Forfarande tufft å en jädra uppförsbacke men kan äta och hjärtat slår inte trioler längre. En del har ju vetat om detta så jag vill tacka enormt mycket för alla fina tillrop”, avslutar han.

FOTO: TT, Instagram

Annons