LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-profilen häpnar efter privata vinsten: "Så chockad"

12 dec, 2017 
Hans & Anna Shimoda
LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik avslöjar – så träffade hon 17 år äldre NHL-stjärnan
Annons

Det heter ju att man har tur i spel och otur i kärlek. I artisten och “Postkodlotteriet”-profilen Sandra Dahlbergs, 38, fall verkar det stämma på pricken.

I höstas separerade hon från pojkvännen Mattias Singh, 40, efter 7 års förhållande.

– Visst stämmer det, jag är singel och finns på Tinder. Jag hoppas finna en kille som är snäll mot mina barn, har ordning på sin ekonomi och inte är otrogen. Men jag har ingen brådska, förklarade Sandra för Hänt så sent som i november.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I väntan på att den rätte ska dyka upp så blev hon i veckan rejält överraskad och blåst.

– Mina grannar, som aldrig har frågat mig om något, undrade om jag kunde komma in och skruva ihop en sak. Vi satt och åt vaniljhjärtan och efter ganska lång tid började jag undra om de ville ha hjälp med något. Då stormar Kicken in. Jag blev så chockad, förklarar Sandra som alltså hade vunnit 10 000 på Postkodlotteriet där hon själv jobbar med att dela ut högvinster i tv.

Annons

– De hade riggat allt och jag borde ju ha fattat. Men jag blev rejält chockad och vinsten blir fina julklappar till mina barn.

Vinstutdelar-kollegan Christian ”Kicken” Lundqvist är själv nöjd över kuppen.

– Vad är oddset att den ena krulliga ska få dela ut pengar till den andra krulliga i Poskodlotteriets vinnarteam. Man är ju van att skapa förvirring när man delar ut vinster, och Sandra var inte alls beredd på att jag skulle komma där. Hon blev totalförvirrad innan hon förstod, säger Kicken och skrattar.

Sandra själv skrev på sin Facebook-sida tillsammans med en bild på henne och kollegan:

– Var med om vääärldens överraskning idag när Kicken stormade in med fullt kamerateam när jag fikade hos grannarna och jag vann 2 x 5000 på postkodlotteriet! Jösses! Det som bara händer andra? Nu också mig?! Nu blir det skumpa!

Grattis, Sandra säger vi på Hänt!

Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra Dahlberg överraskades med en egen fin-fin vinst.

 

Foto: Privat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons