Carola Häggkvist om återföreningen med Christian ”Kicken” Lundqvist

04 jun, 2020 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist och Christian "Kicken" Lundqvist hade en omskriven relation i början av 2000-talet.
Under helgen avslöjade plötsligt artisten att hon och exet hade återförenats på en på en träff i solen.
Annons
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succén
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succén

Carola Häggkvist, 53, och ex-maken Runar Sögaard, 52, bestämde sig år 2000 för att gå skilda vägar efter tio år som äkta makar. Tillsammans fick de sonen Amadeus Sögaard, som idag har hunnit bli 22 år gammal. Carola har tidigare berättat att hon och ex-maken inte hade någon kontakt efter skilsmässan, men 2017 återförenades de på sonens studentfirande.

Tidigare relationen med Kicken

Efter uppbrottet med Runar, hade Carola en annan omskriven relation – nämligen med Christian “Kicken” Lundqvist, 48, trummis i rockgruppen The Poodles. Under flera års tid hade rykten florerat om paret men de började inte synas officiellt tillsammans förrän våren 2009. Att paret umgicks var ingen hemlighet men om de någonsin satte en etikett på sin relation utåt är tveksamt.

När Carola gästade Hellenius hörna 2013, berättade hon att relationen med Kicken hade varit lite oklar men dementerade inte heller att de faktiskt hade haft något mer än vänskap.

Annons

Plötsliga återföreningen med exet

Efter den avslutade relationen fann Carola istället kärleken i Jimmy Källqvist, 49. De blev ett par 2014 och Jimmy som jobbar som basist hade länge spelat tillsammans med Carola på hennes julkonserter. Men i slutet på förra året avslöjade plötligt artisten att relationen med Jimmy var avslutad.

– Det är lite på is. Vi har en varm vänskapsrelation, sa hon om relationen i en intervju med Expressen.

Nu visar det sig att det inte bara är Jimmy som Carola har en fin relation till. Även exet Kicken och Carola har nu återförenats i offentligheten. På en Instagram story ifrån helgen syns nämligen det tidigare paret umgås tillsammans med Carolas dotter Zoe Häggkvist, 10. Tillsammans ser de alla ut att ha en trevlig stund på en restaurang i Stockholm.

Men det är inte bara ett ex som sångerskan återförenats med under helgens tillställning. Även Jimmy syntes sitta vid bordet i videon som snabbt svepte över hela sällskapet.

Kicken på Carolas story
Foto: Instagram

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons