Kicken avslöjar – hon är min nya flickvän efter Carola: "Fantastisk tjej"

31 aug, 2017 
AvHans Shimoda
Sedan relationen med Carola har "Kicken" hållit en låg profil med sitt kärleksliv. Men nu avslöjar han att det finns en kvinna som får hans hjärta att slå några extra slag.
Annons

Det var länge sedan Poodles-profilen Christian ”Kicken” Lundqvist, 46, sågs med en flickvän i media. Efter den omskrivna relationen med Carola Häggkvist, 51, har det varit lugnt på den fronten. Det har till och med gått så långt att han i intervjuer kallat sin bäste vän Niclas Wahlgren för ”min fru”…

Nu har dock Niclas fått konkurrens. Härom veckan träffade Hänt Kicken på en privat kräftskiva hos prisade föreläsaren och författaren Olof Röhlander och då presenterade han Anna Olausson, 45, som sin nya flickvän.

– Vi har känt varandra ganska länge, men för några månader sedan så började vi träffas och det kändes bra, förklarar Kicken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Anna har fått Kickens hjärta att trumma lite extra.

Han säger att de har umgåtts hela sommaren och att de trivs med varandra. 

Annons

– Vi var på semester i Turkiet i somras. Att åka på semester tycker jag är ett bra test, men å andra sidan, funkar det inte att åka på semester tillsammans så…

Trummisen Kicken vill inte säga för mycket om relationen. Trots allt är det relativt färsk, men när vi ber honom säga något om Anna så tvekar han inte:

– Hon är en fantastisk tjej!

Kicken har som sagt varit singel länge och har dessutom ett kringflackande liv. Dels turnerar han med The Poodles i Sverige och ofta ute i Europa och dels är han känd profil som vinstutdelare i populära ”Postkodlotteriet”.

Anna är ett välkänt ansikte i Stockholms nöjesliv. Hon har tidigare varit tillsammans med artisten Rennie Mirro, 45.

FOTO: Shimda Media, Ibl, Instagram

Annons