Läckbergs bröllop kraschat av Carola: ”Känner henne inte”

När Camilla Läckberg gifte sig med sin Simon Sköld i somras var nästan hela kändiseliten på plats. Carola Häggkvist var däremot inte bjuden – men nog såg hon till att vara på plats ändå.

I somras gifte sig Camilla Läckberg, 42, med sin Simon Sköld, 30, under det som gästerna trodde var en vanligt hederlig fest. Men paret lurade samtliga, för festspektaklet visade sig vara ett bröllop. Bland gästerna såg vi en drös men svenska kändisar, men någon som däremot inte var bjuden var Carola Häggkvist, 50. Det hindrade dock inte Carola från att dyka upp ändå.

– Jag har träffat henne men jag känner henne inte. Hon stod inte på gästlistan, berättar Camilla Läckberg när hon gästade lördagens avsnitt av ”Robins” på SVT.

Inte nog med att Carola klampade in oinbjuden, hon hade också klätt sig i helt fel kläder. Men om man inte fått en inbjudan skickad till sig så kan det vara lite svårt att veta om att det rådde strikt dresscode på festen.

– Vi hade white party, man skulle komma helt i vita kläder, berättar Läckberg vidare i programmet och fortsätter:

– Alla gäster kom i vita kläder, men Carola hade svart på sig, så hon stack ju ut lite bland gästerna. Man såg ju hela tiden var Carola var.

Men Carolas närvaro var inget som paret hängde läpp över, snarare tvärtom.

– Carola kraschade festen. Och man måste väl säga att man måste älska en fest när Carola kraschar den. Kan det bli en mer lyckad fest än så? säger Camilla undrande och fortsätter:

– Carola får krascha vilken fest hon vill hemma hos mig – i vilka kläder som helst.

LÄS OCKSÅ: Efter tatueringen – Martin Melin tar bort Camilla: ”Har dragit mig för det”

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs ursäkt till Carola – efter bröllopet: ”Förlåt”

Foto: IBL