Camilla Läckbergs ursäkt till Carola – efter bröllopet: "Förlåt"

För några veckor sedan gifte sig Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30, under största hemlighetsmakeri. Men efter den intima vigseln hade de bjudit in kändisar och vänner för ett stort party med regeln att alla skulle bära vitt.

På bilder från bröllopsfesten är det dock flera som uppmärksammat att Carola Häggkvist, 50, brutit mot bröllopsparets krav – hon dök nämligen upp i en svart outfit.

Gäster beskriver hur det gick ett sus genom lokalen när de såg vad Carola bar för klädsel.

– Det blev verkligen den stora snackisen. Många undrade hur hon tänkte och jag hörde hur det skojades om hur Carola såg ut som häxan och Camilla som Snövit, ska en person ha sagt till Stoppa Pressarna.

Nu bryter Camilla Läckberg tystnaden om Carolas beteende, och tar den folkkära artisten i försvar.

“Fast det här stämmer inte! Carola får skit helt oförskyllt!!“, skriver Läckberg.

Instagram avslöjar hon att Carola och pojkvännen Jimmy Källqvist förvisso inte var bjudna till kärleksfesten.

“Jag känner inte Carola mer än att vi setts i olika sammanhang då och då o jag gillar henne massor – men vi umgås inte privat o hon var därför inte på gästlistan till festen”, skriver Camilla.

Men trots den obefintliga inbjudan dök Carola och pojkvännen upp ändå. Enligt Läckberg ska det ha berott på att de varit i närheten och spontant dykt upp med en blomma och gratulerat de nygifta.

“Vi tog inte illa upp, tvärtom blev vi glada för gratulationen och omtanken”, skriver Camilla.

Carola har i flera artiklar målats ut för att ha kraschat bröllopet, ett påstående Läckberg tar avstånd från. Hon upplever hela efterspelet av Carolas spontant vänliga gest som något mycket obehagligt.

“Men usch känns lite jobbigt i magen när nån får skit i onödan. Förlåt Carola…”, avslutar Camilla.

 

FOTO: Ibl