TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Läckberg och Skölds tuffa beslut – avslutar sitt samarbete: "Svårare än vi trodde"

05 jul, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Kort efter sitt bröllop meddelar Camilla Läckberg och Simon Sköld att de går skilda vägar. Åtminstone som bloggare då de lägger ned sin gemensamma blogg Stjärnfamiljen. ""Det har har varit ett svårare beslut än vi trodde", skriver Simon.
Annons

Det är lätt att räkna ut att lyckan ler mot Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30, just nu. För knappt två veckor sedan slog de till med att gifta sig i hemlighet hemma i Stockholm– och bara dagar senare vigdes de en andra gång i New York.

Men nu meddelar det att allt inte varit rosenrött i deras privatliv. För nu avslutar de sitt samarbete med gemensamma bloggen Stjärnfamiljen. I det senaste inlägget förklarar Simon Sköld orsaken bakom blogguppbrottet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Det har har varit ett svårare beslut än vi trodde, men Camilla har för mycket att göra just nu och hinner helt enkelt inte med att blogga längre”, skriver han.

Parets kärlek verkar starkare än någonsin, men på grund av tidsbrist kommer de inte längre blogga tillsammans.

Den svenska MMA-stjärnan kommer dock att blogga vidare på egen adress även i framtiden, medan Camilla förblir blogglös. Och Simon verkar ha full förståelse för att vissa läsare kanske försvinner på grund av det.

“Jag kommer att fortsätta blogga, men kommer ha en ny blogg på topphälsa där jag kommer skriva om allt mellan himmel och jord så att jag hoppas ni kommer följa med mig ditt, även om jag förstår att vissa bara läste bloggen för Camillas inlägg”, skriver Simon.

SE OCKSÅ: Här avslöjar Camilla Läckberg sexsanningen i tv: “Jag är bra” 

Camilla Läckbergs snuskavslöjande i tv: "Jag är bra"Brand logo
Camilla Läckbergs snuskavslöjande i tv: "Jag är bra"

FOTO: Ibl

Annons