LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Camilla Läckbergs och Simon Skölds bröllop i bilder

18 jun, 2017 
Jonatan Berggren
Camilla Läckberg och Simon Sköld bjöd in sina vänner till en fest, men överraskade med bröllop. Här är bilderna från den magiska dagen.
Annons

Lördag 17 juni gifte sig Camilla Läckberg, 42, med kärleken Simon Sköld, 30. De hade bjudit in familj och vänner till en fest med temat “vitt”, vilket väckte en del misstankar, men många blev ändå tagna på sängen när det stod klart att det var ett bröllop.

Vigseln hölls på parets landställe på Måsholmen i Norrtälje med Mia Törnblom som vigselförrättare och de närmaste närvarande. Sen tog sig sällskapet in till Skeppsholmen i centrala Stockholm för att möta upp de andra gästerna och festa natten lång.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var minst sagt kändistätt på bröllopsfesten och bland andra Samir BadranAnja PärsonMicael BindefeldFredrick Federley, Nassim al Fakir, Jan Johanssen, Jeanette Carlsson, Tony Irving, Andreas Lundstedt, Tess Merkel, Lina Hedlund, Roy Fares, Nanne Grönvall och Sofia Wistam firade brudparet.

Musikern Erik Linder hade specialskrivit bröllopslåten, “Vägen till dig” för bröllopet tillsammans med Evelina Olsen. Under kvällen dök även Måns Zelmerlöw upp och rev ned applåder med ett framträdande.

Annons

Här hittar du de bästa bilderna från festen, tagna av gästerna själva.

Annons

https://www.instagram.com/p/BVdR08nhU1e/

Annons
Annons
Annons

https://www.instagram.com/p/BVdOirrF-73/

Annons

Foto: Instagram

Annons