Idol 2023 marknadsföring banner

Efter tatueringen – Martin Melin tar bort Camilla: "Har dragit mig för det"

25 aug, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Det var tre år sedans om Martin Melin och Camilla Läckberg valde att gå skilda vägar. Nu har Martin bestämt sig för att ta bort Camilla permanent.
Annons

Mellan 2010 och 2014 var polisen och Robinson-vinnaren Martin Melin, 50, gift med deckardrottningen Camilla Läckberg, 42. Paret har sonen Charlie, 8. Under Martins förhållande med Camilla så förevigade han deras kärlek i form av en tatuering. På sitt revben tatuerande han in texten “Camilla forever love”.

Och nu, flera år senare och efter flera års fundering, har Martin bestämt sig för att ta bort kärleksförklaringen till sin ex-fru.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag har ju gått ett par år nu och skjutit upp det här med att ta bort en av de tatueringar jag har”, skriver han på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/BYI5nK-jCrn/?taken-by=themartinmelin

Men nu har han fått tummen ur och har under sommaren påbörjat borttagningen av tatueringen.

“I somras bestämde jag mig. Några veckor senare låg jag där och gjorde min första behandling. Och ja – det gör ont. Och ja – jag var nervös”, skriver han.

I sommar gifte Camilla sig med sin nuvarande kärlek Simon Sköld, 30, och i samband med deras bröllopsfest förevigade de sin kärlek i form av en tatuering.

Annons

Om det var den tatueringen som gjorde att Martin fick tummen ur och sudda ut sin eller inte är en obesvarad fråga.

FOTO: Ibl

Annons