Efter tatueringen – Martin Melin tar bort Camilla: "Har dragit mig för det"

Det var tre år sedans om Martin Melin och Camilla Läckberg valde att gå skilda vägar. Nu har Martin bestämt sig för att ta bort Camilla permanent.

Mellan 2010 och 2014 var polisen och Robinson-vinnaren Martin Melin, 50, gift med deckardrottningen Camilla Läckberg, 42. Paret har sonen Charlie, 8. Under Martins förhållande med Camilla så förevigade han deras kärlek i form av en tatuering. På sitt revben tatuerande han in texten “Camilla forever love”.

Och nu, flera år senare och efter flera års fundering, har Martin bestämt sig för att ta bort kärleksförklaringen till sin ex-fru.

“Jag har ju gått ett par år nu och skjutit upp det här med att ta bort en av de tatueringar jag har”, skriver han på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/BYI5nK-jCrn/?taken-by=themartinmelin

Men nu har han fått tummen ur och har under sommaren påbörjat borttagningen av tatueringen.

“I somras bestämde jag mig. Några veckor senare låg jag där och gjorde min första behandling. Och ja – det gör ont. Och ja – jag var nervös”, skriver han.

I sommar gifte Camilla sig med sin nuvarande kärlek Simon Sköld, 30, och i samband med deras bröllopsfest förevigade de sin kärlek i form av en tatuering.

Om det var den tatueringen som gjorde att Martin fick tummen ur och sudda ut sin eller inte är en obesvarad fråga.

LÄS OCKSÅ:  Martin Melin om erfarenheten: ”Skulle aldrig göra om det”

LÄS OCKSÅ: Martin Melins kärlekskrav – efter skilsmässan

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!