Magdalena Graaf visar upp okända brodern Leon Graaf

Magdalena Graaf

Nyligen var Magdalena Graaf på premiären av musikalen Saturday Night Fever.
Med sig hade bloggerskan sin okände halvbroder Leon.
Nu visar hon upp honom för första gången!
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek
Slå på ljud

Bloggaren och influencern Magdalena Graaf, 46, slog igenom på allvar i slutet av 90-talet när hon och systern Hanna Graaf bildade popduon Graaf.

I fyra år höll de på och under deras relativt korta musikkarriär hann de ändå med att skapa ett par hits, så som You Got What I Want och Love is not everything.

Därefter har vi kunnat se Magdalena medverka i TV4:s Let´s dance och som kringresande vinstutdelare i Postkodlotteriet.

I tio år var Magdalena Graaf tillsammans med Filip Larsson – innan de under förra året valde att gå skilda vägar. De bodde då tillsammans i en lyxvilla i Djursholm med deras två gemensamma söner Charlie och Louie.

10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena på sin blogg i samband med uppbrottet.

Magdalena har även sönerna Lance och Tristan från ett tidigare förhållande med före detta fotbollsproffset och landslagsmannen Magnus Hedman.

Här förlovade sig Magdalena Graaf och Louie Marti

Idag lever Magdalena ihop med sin nya kärlek Louie Marti. De träffades efter att Louie läst hennes bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig, och kärlek uppstod direkt.

– Vi blev tillsammans på en gång. Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen, berättade Louie i en intervju med Hänt.

Och för lite mer än en månad sedan förlovade sig paret – på en kebabrestaurang i Stockholm.

– Jag ska ta en kort historia, jag har haft ringarna på mig i två månader. Det måste vara perfekt kände jag! Vi har varit i Colombia, på romantiska middagar, men det har alltid hänt något… Jag tänkte först göra det på båten som jag döpt efter henne men då var det dåligt väder, berättade Louie om frieriet och fortsatte:

– Från början fattade hon inte. Det klassiska är ju att gå ner på knä. Jag har ju googlat för att se hur folk har gjort. Men det blev så automatiskt att jag gick ner på ett knä och då blev hon överlycklig och glad.

Magdalena Graaf visar upp sin okända lillebror

Nyligen var Magdalena Graaf på premiären utav musikalen Saturday Night Fever på China Teatern. Men hon var inte där själv utan med sin okända halvbror Leon Graaf. Noterbart är att Leons Mamma Marie är fyra år yngre än Magdalena.

Magdalena Graaf och hennes okände halvbroder, Leon Graaf. Foto: Johan Jepsson/TT

LÄS OCKSÅ: Här är alla skådespelare i Knutby på C More – hela rollistan

LÄS OCKSÅ: Peter Jöbacks bortklippta ord om brodern Göran i Så mycket bättre

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Nils Petter Nilsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN