Så är Kristin Kaspersens relation till Peter Jöback

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är en känd tv-profil och umgås ofta med andra kända profiler.
Nu avslöjar hon sin okända relation till artisten Peter Jöback.
Hur känner de varandra egentligen? Hänt reder ut!
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen
Slå på ljud

Kristin Kaspersen är dotter till Barbro "Lill-Babs" Svensson och den norske fotbollsspelaren Kjell Kaspersen och har därmed vuxit upp i rampljuset. I tidig ålder började hon med musikaler och sedan 90-talet har vi kunnat se henne som programledare i diverse olika program.

Kristin har sonen Filip Lamprecht tillsammans med dåvarande pojkvännen Martin Lamprecht samt sonen Leon Fahlén med ex-maken Hans Fahlén.

Alla år i offentligheten har gjort att hon också har lärt känna andra svenska kändisar, vara en av de är Peter Jöback. Nu avslöjar hon deras okända relation.

Kristin Kaspersens dilemma inför Svenska hjältar-galan

Precis som tidigare år är Kristin aktuell som programledare för Svenska hjältar-galan tillsammans med komikern Marika Carlsson. Kristin var programledare för galan även förra året och har tidigare berättat hur ärofyllt det känns att få vara del av ett så viktigt uppdrag, men också om svårigheterna att komma överens med kollegorna om vem som ska vinna priset.

– Det har varit väldigt givande tycker jag mellan oss att ta fram de här slutgiltiga hjältarna, sa Kristin Kaspersen i Nyhetsmorgon och fortsatte:

– Det har varit svårt stundtals eftersom alla hela tiden säger att alla ju är hjältar. Ibland har vi varit, inte oense, men man har gett varandra olika perspektiv på det för vi vill ju också ha en bredd på det.

Kristin Kaspersen avslöjar okända relationen till Peter Jöback

Eftersom Kristin levt ett liv i strålkastarljuset är det inte så konstigt att hon har en hel del kända vänner. Bland annat är hennes barndomskompis ingen mindre än Pernilla Wahlgren.

För ett tag sedan la Pernilla ut en bild från Kristallengalan där hon och Kristin står och poserar med sina barn Filip, Benjamin och Bianca Ingrosso, och det var en minst sagt stolt Pernilla som la upp bilden.

På Kristins Instagram framgår det nu att hon har en relation till ännu en känd artist i Sverige, nämligen Peter Jöback.

Peter, som just nu är aktuell i Så mycket bättre, gästade nämligen Kristin egna podcast Kristin – Nyfiken på tidigare i veckan - något som hon stolt berättade om på Instagram.

”Den här veckan gästas jag av min barndomsvän artisten och skådespelaren Peter Jöback. Han är högaktuell med ”Så mycket bättre” I TV4 och framförallt med sin bok ”Att bära sig själv”, skrev hon då under en bild på de två.

LÄS OCKSÅ: Peter Jöbacks bortklippta ord om brodern Göran i Så mycket bättre

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström om dottern Irma och skilsmässan från Markus Frykén

FOTO: Kristin Kaspersen/Instagram, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN