LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Christopher Da Silva avslöjar det inte tittarna fick se

10 maj, 2023 
Frida Eklöf
I onsdagens avsnitt av Robinson fick fyra av deltagarna avnjuta en riktigt lyxig middag. Nu avslöjar en av deltagarna det tittarna inte fick se.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kylig stämning mellan deltagarna i Robinson: ”En riktig orm”Brand logo
Kylig stämning mellan deltagarna i Robinson: ”En riktig orm”

Vårens säsong av Robinson börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. I förra veckans avsnitt fick tittarna se när de tävlande nådde det populära momentet som kallas för sammanslagning, vilket innebär att Lag Nord och Lag Syd upphör och deltagarna tävlar individuellt istället för i lag.

En som har lyckats hålla sig kvar på den öde ön i Malaysia sedan start är Christopher Da Silva, 24, som gjort ett stort intryck på sina medspelare men även hos tittarna.

Detaljen som tittarna inte fick se under middagen – avslöjar sanningen

I veckans avsnitt av Robinson har vi fått se deltagarna sitta fastkedjade med varandra två och två. I den senaste tävlingen väntade även ett efterlängtat pris för de två deltagarna som vann – nämligen en middag.

Annons

Det vinnande paret fick även ta med sig ytterligare ett par på det utsökta middagen, och lotten föll på Christopher och Caroline Persson, 24. Tillsammans fick de fyra deltagarna njuta av en klassisk spaghetti bolognese toppad med parmesanost och rödvin.

Men det tittarna inte fick se var hur mycket vin deltagarna egentligen fick dricka under middagen.

– Det var supergött med middagen och den var väldigt efterlängtad. Och det var ännu godare att få lite vin till när man inte ätit på fem veckor, så man blev redigt lullig på dem tre glasen som vi fick till middagen, säger Christopher till Hänt.

Men trots en rejäl pastamiddag och rödvin verkade det inte som att deltagarna mådde dåligt i kistan efter den lyxiga måltiden.

Annons

– För mig var det ingen fara, jag vet inte om jag kan tala för alla, men vi tog det väldigt lugnt och jäktade inte i oss maten utan vi satt där i lugn och ro, säger Christopher.

När Hänt når Elin Ambrosiani om den lyxiga middagen kan även hon berätta att man blev lite salongsberusad.

”Under alla synkar som visas under middagen är framförallt jag och Carro direkt salongsberusade, för dom spelas in direkt efter middagen. Så verkar vi lite tokiga så är det därför”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons