robinson 2023

Alva om okända romanserna i Robinson: ”Jag är så kär i Dennis”

Alva och Dennis i Robinson

Alva Trané säger att hon vill pussa på Dennis Johansson efter att han lämnat Robinson i söndagens öråd.
I en intervju med Hänt uttrycker hon nu sina känslor för deltagaren.
– Så fort jag såg lill-Dennis då blev jag småkär i honom på en gång.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Caroline Persson från Robinson
0:32

Efter reklamen: 30 sekunder under press med Caroline Persson från Robinson

(0:32)

Slå på ljud

Robinson 2023 är i fullgång och med bara några minuter kvar till sammanslagningen skickades Dennis Johansson, 23, ut. Det var däremot inte på grund av att gruppen ville ha ut honom utan han förlorade dessvärre en duell mot Marcus Edensky, 36, som egentligen var den som var tänkt att lämna.

När Dennis lämnar brister deltagaren Alva Trané, 23, ut i tårar. Detta får programledare Anders Lundin, 64, att fråga hur hon känner över att Dennis lämnat.

– Jag kommer sakna Dennis. Det är så sjukt hur vi satt här på första örådet och jag la min röst på honom. Nu vill jag bara få träffa honom och pussa på honom och krama om honom. Det är jobbigt, säger Alva i programmet.

Alva Trané avslöjar känslorna för Dennis Johansson i Robinson: ”Så kär”

I en intervju med Hänt inför programmets start berättar Alva om ifall det blir något flirtande på ön.

– Det blir nog lite romanser och jag kom nära många från ön. Det blir nog lite romanser men jag är dock inte med i så många romanser i programmet, säger Alva.

Vad som även avslöjas under intervjun är att Alva faktiskt hade ett extra gott öga till Dennis och även har än idag.

– Men så fort jag såg lill-Dennis då blev jag småkär i honom på en gång. Vem är inte? Jag är så kär i Dennis, jag sa det till honom nyligen att jag står också på kö för att bli tillsammans med dig.

Brukar ni träffas hela gänget?

– Det är svårt att träffas alla, alla hela tiden för att man bor långt ifrån men jag har träffat många av dem regelbundet.

Efter programinspelningarna – dejtar Caroline Persson

Även om Alva är småkär i Dennis så verkar det vara Caroline Persson, 24, som är den som Alva egentligen fattat tycke för. Tidigare under säsongen bekräftade nämligen duon att de dejtar.

– Nej men vi håller väl på och undersöker och utforskar. Det är ju väldigt nytt för oss eftersom vi båda har känt oss som helt hetero innan. På ön blev allt så starkt och båda vi började väl tänka att vi kanske inte är helt straight, som vi har tänkt innan, sa Alva när hon berättade om sin och Carolines situation.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN