robinson 2023

Robinson-produktionen ringde hem till Alva Tranés föräldrar: ”Oroliga”

Alva i Robinson 2023

Alva Trané är en av deltagarna i Robinson 2023.
I en intervju med Hänt berättar hon att produktionen kontaktade hennes föräldrar för att få ett godkännande om hennes medverkan.
– Jag har haft lite svårt att vara bland folk, så det var de lite oroliga, säger hon till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i Robinson
0:44

Efter reklamen: Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i Robinson

(0:44)

Slå på ljud

Det har varit en turbulent premiärvecka av Robinson 2023. Alva Trané, 23, är yngst bland deltagarna och blev därför utsedd till lagkapten i det "unga" laget. I år tävlar nämligen de yngre mot de äldre.

Uppdraget som lagkapten har däremot inte varit något som Alva uppskattat, hon har vid flertal gånger gråtit i programmet. Detta då Alva inte velat skicka ut sina lagkamrater. När Hänt når Alva berättar hon om sina känslor över avsnitten som visats.

– Jag hade svårt att koppla bort vad folk skulle tycka om en, säger hon.

Produktionen ringde hem till Alva Tranés föräldrar: ”De var lite oroliga”

Att vara med i Robinson är något som Alva länge drömt om och i år var det dags. Men ansökningsprocessen gick inte helt som väntat då produktionen kände sig något oroade.

Hur var det att ansöka, vad kollade de efter och hur gick det till?

– Jag fick komma på audition och så ställde de frågor. Jag har haft lite svårt att vara bland folk, så det var de lite oroliga för om jag skulle ha problem med det där. Så de var tvungna att ringa och få godkännande av mina föräldrar att jag skulle få vara med i programmet.

Varför har du haft jobbigt med att vara bland folk?

– Jag har varit lite osäker och har inte velat träffa så mycket folk eller vara i sociala sammanhang.

Vad sa dina föräldrar när produktionen ringde?

– De kanske inte tyckte att det var jättebra att jag ville vara med i Robinson men så kände de ändå att om Alva vill vara med så är det klart att vi ska stötta henne. Så nu kollar de och de är mina största supportrar.

Missnöjet över att bli lagkapten i Robinson 2023: ”Det var inte vad jag ville”

Det har som tidigare nämnt fällts en och annan tår från Alvas under första veckan, något som hon inte anser är likt henne.

– Jag gråter aldrig hemma, mina föräldrar är i chock för de har aldrig sett mig så. För jag gråter plötsligen hela tiden på tv

Vad var det som hände då?

– Jag tror att, som jag sa... Jag är ganska osäker bland andra människor och jag vill inte göra någon illa eller att någon ska bli arg på mig. Och det första som händer är att jag ska ta ut någon och jag vet att vad jag än gör så kommer folk bli sårade, arga och kanske besvikna. Det var inte så jag hade tänkt mig, jag hade tänkt glida med lite i bakgrunden men så blev jag huvudpersonen på en gång. Det var inte vad jag ville.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN