robinson 2023

Robinson-Alva Trané om romansen med Caroline Persson: ”Vi dejtar”

Robinson-profilerna

I Robinson uppstår det ofta starka känslor och ibland uppstår romanser.
Nu kan Alva och Caroline avslöja att de fått upp ögonen för varandra.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Carolines förnedras framför alla – nu avslöjas allt
0:53

Efter reklamen: Robinson-Carolines förnedras framför alla – nu avslöjas allt

(0:53)

Slå på ljud

Robinson 2023 är i full gång och en sak som är säker är att flera av deltagarna kommit varandra väldigt nära. I forna Lag nord har vi fått se Amanda Eliasson, 28, och Erik Wahrolén, 39, skapa ett starkt band. I efterhand har båda två däremot poängterat att de bara är väldigt goda vänner.

Och nu tar en ny duo plats i rampljuset. Det är inga mindre än Caroline Persson, 24, och Alva Trané, 23, som fått upp ögonen från varandra. Nu berättar Alva för Hänt om relationen.

– Nej men vi håller väl på och undersöker och utforskar. Det är ju väldigt nytt för oss eftersom vi båda har känt oss som helt hetero innan. På ön blev allt så starkt och båda vi började väl tänka att vi kanske inte är helt straight, som vi har tänkt innan.

Hände något på ön?

– Nej man är så skitig och äcklig där och utsvulten och trött så man är ju inte sådär jättesugen. Men ja absolut att det var lite gnistor även på ön, det var det väl, säger Alva till Hänt.

Robinson-Alva om relationen till Caroline

När Caroline och Alva kom hem till Sverige igen tog de upp den biten och började träffas.

– Nej men vi ville ju ses på en gång och fortsätta se hur det är mellan oss, om det bara är vänskap för allt förändras ju när man kommer hem till Sverige. Men vi träffas väl så ofta vi kan och har daglig kontakt, när vi ses så har vi roligt och mysigt tillsammans och så, berättar Alva.

Hon vill däremot inte sätta någon etikett på relationen än:

– Nej men vi är ju inte tillsammans. Då skulle jag säga att vi dejtar isåfall. Det känns väl bra men sedan så är ju vi öppna och det här är nytt för båda oss, vi träffar ju fortfarande killar och så vi vet ju inte. Men det känns ändå bra att om man ska träffa en tjej så är det ju bra att träffa varandra eftersom vi är så trygga.

ROBINSON-PROFILERNA

Alva och Caroline. FOTO: PRIVAT

Robinson-Caroline ger sin syn på relationen

Även Caroline uttalar sig om relationen med Alva:

– Alltså jag kan inte säga att jag och Alva är mer än vänner på det sättet. Vi är vänner som träffas typ helt enkelt. Men det jag kan säga är att personligen efter programmet har jag blivit mer öppen liksom och på grund av det kan man ju liksom aldrig veta var det leder och så hade jag ju kanske inte tänkt förut, säger hon till Hänt och fortsätter:

ROBINSON-PROFILERNA

Alva och Caroline. FOTO: PRIVAT

– Det var ju så himla många på ön som var bisexuella, många HBTQ-personer så då blev man lite mer öppen och börjar ifrågasätta “jag kanske inte är helt straight”.

Idag är både Alva och Caroline singlar.

– Ja båda vi är singlar, jag hade ju pojkvän på Robinson men vi gjorde ju slut typ direkt när jag kom hem.

Nu återstår det att se vart det här leder.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN