robinson 2023

Robinson-Caroline tvingades kissa framför alla – nu avslöjar hon

CAROLINE PERSSON, ROBINSON 2023

Robinson är inte bara kritvita stränder och palmer utan det finns så mycket mer som tittarna aldrig får se.
Nu berättar Caroline om en jobbig situation.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Caroline Persson från Robinson
0:32

Efter reklamen: 30 sekunder under press med Caroline Persson från Robinson

(0:32)

Slå på ljud

Robinson-deltagarna är inne på sin 20:e dag i vildmarken och i år sker inspelningarna på Langkawi, i Malaysia.

Det är redan mycket som hänt. Gränslandet är i full gång och i Robinson har twister skett i form av att lagen har gjorts om helt och hållet. Anledningen bakom ändringen är fortfarande oklar, men lagen var väldigt ojämna tidigare då Lag nord inte hade vunnit en enda Robinson-tävling.

Nu är lagen omgjorda och majoriteten av forna Lag syd heter nu Lag nord.

En av dem som gjort starkt intryck i Lag syd är Caroline Persson, 24. Redan från start har hon visat sig stark i laget och hon är omtyckt av alla, med andra ord funkar hon bra i det sociala.

Avslöjandet om toabesöken i Robinson

Men Robinson är inte så glamoröst och paradis-aktigt som man kan tro. Bakom kulisserna är det nämligen en betydligt annan stämning och nu berättar Caroline om de hårda reglerna.

– Alltså behövde man kissa då på vägen från ön till tävlingen så fanns det till och med en liten hink i båten som man får kissa i. Det är inte lyxigt på något sätt bakom produktionen, det finns ju inga nödlösningar. Det är såhär “gå ut och sätt dig där eller kissa i hinken, vi är inte framme förrän om 30 minuter”, berättar Caroline för Hänt.

Robinson-Caroline förnedrad – berättar om händelsen

Med andra ord låter det inte så kul att inte ens få gå på toa i fred. Nu berättar Caroline om en händelse där hon hade 300 åskådare som såg på när hon gick på toa.

– Nej det är ju det, man får inte vara så pryd. Det var en gång som Anders stod framför oss och så är det 300 personer bakom och så var det någon gång när Anders ställde frågor. Då behövde jag gå på toa och då får de liksom bryta allt och så får jag liksom sätta mig precis bredvid i något träsk och liksom sitta där och gå på toa. Och alla står liksom och kollar på en och man bara “japp”, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Så det är jättemycket sådant. Men efter det där känns det som att man kan göra vad som helst, för man har liksom blottat hela sig själv. Alla har sett en naken och alla har sett en gå på toa så man bryr sig liksom inte längre.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN