ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin och Erik fann varandra i Robinson – nu berättar de om lyckan

08 maj, 2023 
ROBINSON 2023
Elin har äntligen gjort entré i Robinson – efter 25 dagar på Gränslandet!
Nu berättar hon om okända relationen till Robinson-Erik.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Carolines förnedras framför alla – nu avslöjas alltBrand logo
Robinson-Carolines förnedras framför alla – nu avslöjas allt

Vårens säsong av Robinson har nu pågått i flera veckor och vid det här laget har deltagarna varit på plats på ön i 31 dagar.

Men en person som sticker ut är Elin Ambrosiani, 40, som befunnit sig på Gränslandet sedan start. Men efter att hon vann en duell mot Amanda Eliasson, 28, förra veckan stod det klart: Elin ska äntligen in i Robinson igen!

Elins första vända i Robinson blev kortvarig. Lagkaptenen skulle ganska direkt välja ut lagets "svagaste länk" och lotten föll på Elin eftersom hon inte hade känt sig på topp.

Elin om Gränslandet – så höll hon humöret uppe

Gränslandet blev lite av Elins "rike" och hon var där överlägset längst av alla deltagare. Andra deltagare har tidigare flaggat för att det är tufft psykiskt sett att vara på Gränslandet, men där sticker Elin ut. Hon har alltid hållit humöret uppe trots att motgångarna varit många.

Annons

När Hänt når Elin ger hon sin bild av vad det goda humöret kan ha berott på:

– Jag vet faktiskt inte riktigt. Dels så är jag ju mitt i livet med barn och jobb och stress. Så bara att de tar jobbmobilen ifrån mig är ju en vinst bara där. Jag tänkte att bara jag kommer till Malaysia så har jag fått uppleva det iallafall, säger hon och fortsätter:

– Så redan från början hade jag inställningen att "får jag vara kvar en dag till så är jag glad och nöjd", ungefär.

ROBINSON 2023
Elin fick äntligen komma tillbaka till Robinson!

Elin om relationen till Erik – fann varandra första dagen

Men nu är det alltså dags! Elin är tillbaka i Robinson och hon gör entré bara några timmar efter att Erik Wahrolén, 39, fick lämna i söndagens öråd. Nu visar det sig att hon och Erik har en nära relation – fast att de gick om varandra totalt.

Annons

– Det är så himla sorgligt för jag och Erik klickade stenhårt första dagen, vi är båda supernördar och vi älskar samma serietidningar. Vi satt och snackade Star wars första kvällen och klickade verkligen. Så det känns ju nu när man ser allt, att jag älskar Erik och jag älskar Amanda. Jag vet ju att jag med min positiva energi hade ju kunnat vara där och stötta dem, man ja så kan man ju inte tänka, berättar Elin för Hänt.

När Hänt når Erik kan han glatt bekräfta relationen men också sorgen över att Elin inte kunde bidra med sitt stöd.

– Grejen är såhär. Hon är faktiskt det största, det som jag blev mest ledsen över med hela den här resan. För det är helt sant det hon säger, när vi började få småsnacka så klickade vi jättemycket. Vi började snacka om en Star wars-film som hon älskar och jag hatar. Redan där förstod jag liksom att fan vi kan snacka på riktigt, säger Erik till Hänt och fortsätter:

– Hade jag haft Elin vid mig den här resan så hade mycket av det som hände med min image inte hänt, för jag och hon klickade på riktigt. Så om det är någonting jag saknar med den här resan så är det att ha haft Elin där.

Elin och Erik har även träffats efter inspelningarna:

– Hon var här hemma hos mig med Carro, Sofie, Amanda H och en av producenterna. Vi käkade pizza och vibear så otroligt bra, berättar Erik.

FOTO: TV4

Annons