TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så ser Amanda och Dennis relation ut idag – efter sveket i Robinson

27 apr, 2023 
Amanda och Dennis i Robinson
Amanda Eliasson och Dennis Johansson kom varandra nära.
Men hur fortsatte egentligen relationen efter det brutala sveket?
Nu berättar Amanda för Hänt om hur det ligger till idag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Erik om romansryktet med Amanda: ”Gud vad jag vill ligga”Brand logo
Robinson-Erik om romansryktet med Amanda: ”Gud vad jag vill ligga”

Dennis Johansson, 23, chockade alla rejält i onsdagens avsnitt av Robinson då han plötsligt valde att ställa de starkaste lagmedlemmarna för att se till att laget förlorade tävlingen.

Majoriteten av laget var med på Dennis plan men deltagarna Amanda Eliasson, 28, Erik Wahrolen, 39, och Marcus Edensky, 36, blev något mer förvånade när de tillslut fick veta att resterande lagmedlemmar medvetet kört en läggmatch för att få möjligheten att rösta ut en av lagmedlemmarna.

Amanda Eliasson om relationen till Dennis Johansson idag

För Amanda blev det kanske allra känslosammast då hon trodde sig stå Dennis nära. Sveket var ett faktum när Dennis avslöjade sina planer på att få ut Amanda. I en intervju med Hänt berättar nu Amanda att känslorna rivits upp igen när hon sett scenariot i programmet.

Annons

– Det var jättejobbigt. Jag blev superledsen på honom. Speciellt när man ser att vi sitter och pratar och säger att "åh gud det hade varit så kul om vi som vänner hade fått stå i en final och tävla ihop och veta att vi har spelat spelet ihop rakryggade och varit ärliga". Sen händer det här, då kände jag shit vad han sköt sig själv i foten, säger Amanda.

Duon kom varandra nära redan de första dagarna men efter att Amanda bytt lag började sprickan mellan de sakta att växa. Så hur ser då relationen mellan Dennis och Amanda ut idag efter sveket i programmet?

– Det är inget fel på den relationen på så sätt. Vi lever helt olika liv. Vi kan ju snacka men det är inte direkt så att han är min bästa vän. Men vi har go kontakt, säger Amanda.

Tror du att ni hade varit närmare om det här inte hade hänt?

– Ja, men det tror jag.

– Jag tror han vet att han gjorde fel för vi har snackat om det här efteråt och han är väl medveten om att han hade dragit slutsatsen utifrån sina egna känslor. Han trodde verkligen att jag var en sån som spelade på känslor. Han känner sig nog lite dum i det efteråt att fan va fel jag hade och nu kommer många att få se det på nationell tv.

Brukar ni ses?

– Nej eller vi ses när tillfället ges men jag bor ju så långt bort ifrån allihopa.

Amanda om känslorna för Dennis: ”Man var självklart nyfiken”

Dennis och Amanda kom som tidigare nämt varandra väldigt nära i programmet och nu erkänner även Amanda att det fanns ett intresse för Dennis från start.

Annons

Var det någonsin något mer än vänskap mellan er?

– Nej det var det väl inte. Men man var självklart nyfiken när man hittar en trevlig person som är väldigt söt då är det klart att man pratar och vill lära känna personen.

Dennis egna ord om situationen

När Hänt når Dennis berättar han sin bild av det hela och faktum är att det blivit ganska känslosamt även för honom.

– Jag och Amanda är vänner. Men jag märker ju nu när det sänds, det är mycket känslor hos mig också, man minns ju det som hände. Men vi har hängt efter programmet och vi är vänner absolut, säger han till Hänt och fortsätter:

– De har klippt bort mycket från programmet om varför jag och Amanda inte klickade. Så för tittarna ser det ju ut som att vi är väldigt irriterade på Amanda för att hon spelade med Erik. Men det var lite annat på bordet också.

FOTO: TV4

Annons