LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robin Bengtssons stora lycka med kända Paradise hotel-profilen

25 mar, 2022 
Robin Bengtsson.
Artisten Robin Bengtsson har varit tillsammans med kärleken Sigrid Bernson sedan år 2019.
Nu visar han stolt upp relationen till en annan känd realityprofil.
Läs allt här!
Annons
Robin Bengtsson berättar om drömmen om USABrand logo
Robin Bengtsson berättar om drömmen om USA

Artisten Robin Bengtsson, 31, var en av de tolv bidragen som tävlade om vinsten i svenska Melodifestivalen 2022.

Han är sedan 2019 tillsammans med flickvännen och proffsdansaren Sigrid Bernson, 33. Sigrid öppnade nyligen upp om hälsokampen och vägen tillbaka från utmattningssyndrom. Robin, som många andra kända profiler, har stöttat Sigrid offentligt.

Men nu visar artisten stolt upp en annan relationen, nämligen till den kända Paradise hotel-profilen.

Annons

Robin Bengtsson lämnade landet – efter Melodifestivalen 2022

Hur gick det för Robin då när den svenska musikfesten skulle avgöras? Det var ett otroligt starkt startfält och många favorittippade bidrag!

Efter den nagelbitande spänningen i finalen var det till sist Cornelia Jakobs, 30, som tog hem vinsten med låten Hold me closer. Robins bidrag, låten Innocent love, hamnade på en elfte plats i finalen.

När den intensiva sex veckor långa Mello-festen var över lämnade Robin landet med några vänner för att återhämta sig. I förra veckan postade Camilla Läckbergs, 47, kärlek och MMA-proffset Simon Sköld, 34, en story på Instagram där han taggade Robin och berättade att de satt på ett flyg tillsammans på väg mot Rovaniemi, Finland.

– Jag var med den här mannen på en resa förra året, då höll vi på att fastna, men nu ska vi faktiskt göra det vi skulle göra, sade Simon till följarna i storyn.

Robin Bengtsson och flickvännen Sigrid Bernson firade tillsammans efter Melodifestivalen 2022 deltävling 1, där Robin gick vidare direkt till finalen.
Robin Bengtsson och flickvännen Sigrid Bernson firade tillsammans efter Melodifestivalen 2022 deltävling 1, där Robin gick vidare direkt till finalen.
Annons

Robin Bengtssons stora lycka med kända Paradise hotel-profilen

Efter de kryptiska orden från Simon, som Robin tveklöst har en fin vänskapsrelation med, har vi äntligen fått veta vad killarna hade på agendan när de besökte grannlandet.

De har nämligen båda postat bilder där de visat resans hemliga aktivitet; racing.

Men de var heller inte inte ensamma på resan. Nej, under denna helg där killarna kopplade av med lite hederligt adrenalinpåslag i coola bilar, så var även en känd Paradise hotel-profil inräknat i gänget. Vem då?

Annons

Influencern Johnny Edlind, 28, känd efter sin medverkan i realityprogrammet Paradise hotel 2015, var också med på resan. Vilket härlig gäng! Vi hoppas de hade en riktigt trevlig resa tillsammans. Att döma av Robins senaste inlägg på Instagram är det en resa de sent kommer att glömma.

”Fortfarande hög på adrenalin från förra helgen. Andreas Goliat fotade denna, om jag får säga det själv, episka bild av mig. Tack till alla inblandade”, skriver han intill bilden nedan.

FOTO: Cracchiolo/Shutterstock, Emma Wallskog/Aftonbladet

Annons