Cornelia Jakobs om hemliga smset från exet – efter storvinsten i Melodifestivalen

CORNELIA JAKOBS
Exklusivt

Cornelia Jakobs är vinnare av Melodifestivalen 2022! Hennes låt Hold me closer handlar om hennes ex och sorgen kring uppbrottet. Nu berättar hon för Hänt om exets reaktion efter det att hon nu kammat hem vinsten med en låt som handlar om honom!
0:32

Efter reklamen: Cornelia Jakobs om hemliga smset från exet – efter vinsten i Melodifestivalen

(0:32)

Melodifestivalen 2022 är avgjord och Cornelia Jakobs, 30, kan nu titulera sig som vinnare av hela kalaset! Om några veckor sitter hon på ett flyg till Turin för att representera Sverige i Eurovision song contest!

När Hänt träffar henne efter den stora finalen berättar hon om de starka känslorna och hur det här ska firas!

– Jag kommer förmodligen fira hela veckan, eller hela månaden. Så länge jag kan fira utan att min röst försvinner så att jag är redo för Turin. För där smäller det!, säger hon till Hänt.

Cornelias låt Hold me closer handlar om hennes ex, som hon var sårad över i somras då förhållandet tog slut.

Theoz i chock efter bebislyckan – beskedet innan finalen

Cornelia Jakobs fann kärleken i låtskrivaren David

Bakom hennes bidrag Hold me closer finns också låtskrivarna Isa Molin och David Zandén. Den sistnämnda gick hon nyligen och blev kär i och nu är hon och David i ett förhållande!

– Jag har under den här tiden när vi hållit på med den här låten blivit dödskär i David jag skrivit låten med, har Cornelia sagt till Aftonbladet och fortsatte:

– Ja, det är nåt fantastiskt som hänt där för han är ljus och trygghet och glädje. Han bara sprudlar.

Men själva låten handlar faktiskt inte om kärleken till David utan istället är det Cornelias ex som är huvudpersonen. Nu berättar hon för Hänt hur han reagerade när han hörde låten.

– Ja du jag vet inte. Jag vet inte vad han tycker. Jag kanske får ett mess imorgon eller något, jag vet inte. Men jag fick ett fint mess förra gången och han var fin och hade blivit berörd. Så jag tror att han tycker det är lite jobbigt, men också fint, säger Cornelia till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Cornelia Jakobs om exet reaktion efter låten Hold me closer

Låten innehåller starka ord om relationen och Cornelia har tidigare berättat om hur det gick till när hon skrev låten:

– Jag var verkligen mitt i en break up-period som var av och på och höll på att vara jobbig länge liksom. Det kom liksom ganska naturligt av hela den händelsen, vad det skulle handla om och sådär. Jag börjar typ gråta varje gång jag hör den, sa Cornelia i deltävlingen där hennes bidrag presenterades.

Nu berättar hon för Hänt om tankarna kring att exet får höra låten och vad hon tror att han känner kring det hela.

– Sedan så tänker jag att låten inte är någon diss på något sätt, det är ju verkligen en hyllning. Så jag tror att han också blir berörd och rörd liksom att jag har känt så starkt.

Så träffades John Lundvik och frun Jotta

Se klippet här!

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Cracchiolo/Shutterstock

SENASTE NYTT!