Kristin Kaspersen hyllar nya relationen – efter Filips intima bild: ”Underbara”

Kristin Kaspersen, Filip LamprechtS

Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht gjorde succé i tv-rutan förra året.
Nu visar han upp en intim bild som mamma Kristin minst sagt reagerar på!
”Ni är helt underbara!”, skriver Kaspersen i en kommentar.
Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek
16:09

Efter reklamen: Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek

(16:09)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har otaliga framgångar både som författare, poddare och tv-personlighet.

Hennes son Filip Lamprecht, 24, slog igenom förra året i Let's dance när han vann.

På senaste tiden har han dock synts resa en hel del och mamma Kristin väljer nu att ge en stark reaktion på Filip Lamprechts intima bild.

Kristin Kaspersen om sönerna Leon Fahlén och Filip Lamprecht

Kristin Kaspersen driver sedan ett tag tillbaka podcasten Nyfiken på. I podden bjuder hon in olika gäster. I fjol gästade Pernilla Wahlgren och Christina Schollin podcasten. Där pratade de bland annat om disciplin med barnen.

– Jag brukar säga det till mina söner att ”ni bestämmer själva hur mycket ni ska få gå ut, sköter ni er så får ni gå ut. Talar ni om vart ni är nånstans och kommer hem i tid då får ni fortsätta gå ut men är det så att ni inte gör det så får ni stanna hemma med mig”. Så jag försöker säga till dem att ”ta ansvar för då får ni gå ut hur mycket ni vill med kompisar men sköter ni inte det så chillar vi här hemma och kollar film”, sa Kristin då.

Leon och Filip med mamma Kristin.

Programledaren Kristin Kaspersen med sönerna Leon Fahlén och Filip Lamprecht anländer till Idrottsgalan 2022.

FOTO: Christine Olsson/TT

Kristins stolthet över Filips insats i Let's dance – hyllade mormor

Kändissonen Filip tog många hjärtan med storm och fick ett rejält uppsving i karriären efter vinsten i danstävlingen.

Som många även känner till är Filips mormor Barbro ”Lill Babs” Svensson och under tävlingen så hyllade Filip henne med en dans. Något som gjorde Kristin väldigt glad.

– Jag blev så himla glad när jag hörde att Filip ska hylla sin mormor på lördag, för dem två de har så mycket gemensamt, så nu längtar jag till att se Linn och Filip på dansgolvet omfamnad av Filips mormor, sa Kristin Kaspersen i en video på Instagram då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristins starka reaktion på Filip Lamprecht intima bild

Men Filip har inte dansat speciellt mycket senaste året, vad det går att utläsa på sociala medier iallafall. Han har istället synts semestra och resa en hel del, den senaste tiden i Mexiko. Tillsammans med Paradise hotel-profilen Johnny Edlind publicerade han en bild på de två i ett badkar.

”Bästa beskrivningen vinner en plats med oss i badkaret”, skrev Filip under bilden varpå mamma Krisin var snabb med att säga sitt.

”Ni är helt underbara”, skrev hon i en kommentar.

FOTO: TV4 / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN