Peg Parneviks pik mot Filip Lamprecht och Let's dance i musikvideon

Peg Parenvik och Filip Lamprecht

Peg Parnevik forsätter släppa berörande musik.
Några av låtarna anspelar på hennes uppbrott från Filip Lamprecht.
Så är även fallet i den senaste musikvideon – där det tydligt blir en pik mot Filip och hans Let's dance-partner Linn Hegdal.
Se bilderna här.

Allt du vill veta om Filip Lamprecht
Slå på ljud

Filip Lamprecht, 24, har varit mycket i rampljuset den senaste tiden, främst på grund av sin stora framgång i Let's dance 2021. Likaså har ex-flickvännen och artisten Peg Parnevik, 26, varit i rampljuset i och med att hon har släppt flera nya låtar.

Vissa av Pegs nya låtar anspelar på uppbrottet mellan henne och Filip, något hon själv bekräftat på sociala medier. I sin senaste musikvideo får vi även se pikande bilder som anspelar på Filips tid i Let's dance tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 26.

Filip Lamprechts lögn om relationen med Peg Parnevik

Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut i smyg under Let's dance 2021 utan att någon visste. När Filip intervjuades sa han dessutom att de fortfarande var ihop trots att så inte var fallet.

Men enligt Peg så ska Filip ha gjort det för hennes skull, i och med att hon inte ville att det skulle komma ut under tiden han var med i programmet.

Även om ett uppbrott såklart kan vara påfrestande så blev Let's dance en resa att minnas för Filip Lamprecht – då han vann hela tävlingen.

Samtidigt som Let's dance pågick mådde Peg Parnevik väldigt dåligt och var mitt uppe i sorgen över uppbrottet. Men att de ljög om att de fortfarande var tillsammans har hon i efterhand tyckt inte kanske var så smart, vilket hon förklarade i den egna podcasten Pillowtalk.

– Filip sa att vi var tillsammans i intervjuer, och det var ju inte smart. Men han gjorde det väl mer för min skull, berättade Peg då.

Peg Parneviks nya låtar – piken mot Filips tid i Let's dance med Linn

Peg släppte nyligen låten Somewhere Without Me som hon förklarat handlar om uppbrottet. Filip har medgivit att det är en av de bästa låtar hon har skrivit. Peg har dessutom släppt låten My name och en musikvideo till denna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I musikvideon får man följa Peg Parnevik och ser henne titta ledsamt på ett par som dansar tiodans i tv – vilket skulle kunna gestalta Filip och Linn under deras tid i Let's dance.

En rad i texten låter som följande:” You're doing the most of most for a minute of fame. I'm never the one to make a scene but you're making it difficult for me.”

Huruvida ovanstående textrad är en pik till Filip Lamprecht är oklart, men dansreferensen är svår att missa!

Bild på ett dansade par i musikvideon.

FOTO: Youtube

Peg syns titta på tv:n där ett par dansar tiodans.

FOTO: Youtube

Hela musikvideon finns att se här.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht om upptäcken med mormor Barbro ”Lill-Babs” Svensson

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos uttalande om att restriktionerna släpper kritiseras

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN