TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Filip Lamprecht om upptäcken med mormor Barbro ”Lill-Babs” Svensson

29 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Filip Lamprecht om Lill-Babs
Filip Lamprecht har varit utomlands och när han landade på Arlanda möttes av en bild på sin mormor Lill-Babs.
Nu berättar Filip om upptäckten.
Annons
Här är 5 saker du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, 24, är en av Sveriges hetaste kändisar just nu. Han jobbar som modell och slog igenom ordentligt när han medverkade i Let's dance i början av året. Då dansade han tillsammans med Linn Hegdal, 25, och de tog hem hela tävlingen. Sedan vinsten har Filip främst lagt sin tid på modellandet.

Under året har även Filip hunnit bli singel då han och artisten Peg Parnevik gjorde slut i samband med Let's dance. Paret var ihop i drygt sex år men valde alltså till slut att gå skilda vägar.

Filip Lamprechts hyllning i Let's dance till sin mormor Lill-Babs

Artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson gick bort för tre år sedan. Under Filips medverkan i Let's dance tillägnade han en dans till sin mormor. I en intervju Filip gjorde med Expressen berättade han att han ville hylla sin mormor.

– Jag vill ju hylla henne och jag vill göra det till en positiv dans. Jag vill förmedla känslorna som hon gav när hon klev in i ett rum eller när folk träffade henne första gången.

Annons

I samma intervju berättar Filip Lamprecht också att han och Lill-Babs stod varandra oerhört nära.

– Hon är den snällaste människan som jag någonsin träffat. Hon var snäll på en annan nivå. Det var någonting hon hade som man inte kan sätt ord på, sa han då.

Filip Lamprechts upptäckt på Arlanda – orden om Lill-Babs

Filip har nyligen varit på semester i Monaco. Nu är han hemma i Sverige igen och när han landade på Arlanda flygplats möttes han av en bild på sin mormor. Många kända svenska människor har sin bild uppsatta vid den terminalen.

Lill-Babs bild var dock täckt av ett ställ för handsprit, då de vill uppmuntra sina resenärer att sprita händerna.

Filip Lamprecht valde att se det roliga i situationen och delade bilden tillsammans med texten: ”Mormor påminner om att sprita händerna efter flygningen hahaha”.

Filip Lamprecht senaste Instagram-story är en bild från Arlanda flygplats på sin bortgångna mormor Barbro Svensson.

FOTO: Charles Hammarsten/TT, TV4

Annons