TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför valde Peg Parnevik bilden med Filip Lamprecht som låtomslag

11 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Peg Parnevik
Peg Parnevik släppte en singel förra veckan.
Låtens omslag är en suddig bild på henne och exet Filip Lamprecht. Nu berättar Peg varför hon valde just den bilden.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Peg Parnevik, 26, är en svensk artist och tv-profil som först slog igenom som en av döttrarna i realityserien Parneviks. I serien fick tittarna följa den framgångsrika golfaren Jesper Parnevik och hans familjs liv i Florida, USA. Serien blev omåttligt populär och idag är både Peg och hennes yngre syster Penny Parnevik några av Sveriges största influencers.

Just nu är Peg aktuell med ny musik. Än så länge har hon bara släppt låten Somewhere without me men på hennes Instagram är det lätt att förstå att det kommer att komma fler låtar inom en snar framtid.

Peg Parneviks nya låt Somewhere without me

Pegs nya låt Somewhere without me handlar om hennes förhållande med Filip Lamprecht. Paret var ihop i drygt sex år innan de gick skilda vägar i våras. Låten handlar om uppbrottet och om hur han lämnade henne när hon fortfarande hade känslor för honom. Låtens omslag är en blurrad bild på Peg och Filip från 2018 när de kysser varandra.

Peg Parneviks nya låt omslag till singeln Somewhere without me.

Peg Parnevik bilden med exet Filip

Låtomslaget har fått många följare att reagera. Under en frågestund på Instagram. som handlade just om Pegs nya låt, kom frågan självklart upp.

Annons

”Hur valde du ditt låtomslag? Finns det någon historia bakom bilden?”

Peg Parnevik svarar följaren genom att visa upp originalbilden på henne och Filip Lamprecht, så som den ser ut när den inte är blurrad. Hon avslöjar också anledningen till varför hon valde bilden som omslag från första början.

”Jag ville välja en bild som speglade en tid där jag/vi var väldigt kära i varandra och hur en person plötsligt kan försvinna och lämna dig bakom”, svarar Peg Parnevik sina följare på Instagram.

Bild på Peg Parnevik och Filip Lamprecht från 2018 när de kysser varandra.

FOTO: Peg Parnevik/Instagram, Youtube

Annons