Pojkvännen Jesper Nicklassons starka ord till Peg Parnevik inför alla

PEG PARNEVIK, JESPER NICKLASSON

Peg Parnevik och pojkvännen Jesper Nicklasson blev ett par i början av sommaren.
Och kärleken mellan dem verkar blomstra ännu mer dag för dag.
Nu visar Jesper upp deras starka kärlek.
”Älskar dig”, skriver han.

Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut i våras efter drygt fem år tillsammans. I Pegs nya låt Somewhere without me sjunger hon om uppbrottet och att Filip lämnade henne innan de ens hunnit fira sin sjätte årsdag.

”You pack up your things while I'm away. Didn't have the guts to say it to my face. Who will be the one to take my place. I'm alone while they're celebrating. Six year anniversary. Couldn't even make it to the day”, lyder en bit av låttexten.

På omslaget till låten syns en blurrad bild av Peg och Filip från 2018, och låten innehåller även textrader som ”and I know you don’t like confrontation, but could we have a conversation” samt ”please don’t ever find somebody new, after all that we’ve been through, I still love you”.

STORT Bonde-Karin har blivit mamma till tvillingar

Peg Parnevik om relationen till Filip Lamprecht

I podden Pillowtalk med Peg & Penny har Peg berättat mer om uppbrottet från Filip. Precis som hon sjunger i låten kommer hon alltid älska honom, men samtidigt kommer hon aldrig glömma vad som hänt.

– Du kommer alltid vara en av mina stora kärlekar och du kommer alltid finnas i mitt liv för jag vill det. Jag kommer inte glömma vad som har hänt, min familj kommer inte glömma vad som har hänt, men jag har valt att gå vidare och jag har valt dig som vän, har Peg tidigare sagt i podden.

Kort innan dess hade Peg berättat att hon var redo för en "hot girl summer". Begreppet betyder oftast att man gör det man själv mår bra av och man får dejta exakt hur många man vill. För Peg blev det inte riktigt så. Nästan direkt efter att hon gav sig ut i dejting-djungeln hittade hon kärleken på nytt.

Han som fångat Pegs hjärta är ingen mindre än musikproducenten Jesper Nicklasson och under sommaren har de umgåtts flitigt. Bland annat har Jesper fått träffa Pegs familj och hennes systerbarn, dessutom har de även hunnit med en utlandsresa.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Pojkvännen Jespers starka ord till Peg

Det verkar med andra ord som att kärleken sprudlar mellan paret och inför Pegs låt-släpp kom Jesper med en stark reaktion. I podden Pillowtalk avslöjade nämligen Penny Parnevik att Jesper inte kunde hålla tårarna tillbaka när han hörde låten.

– Ja, han hatar att lyssna på den. Men mest för att han känner så här, det är inte så att han är arg, han är mer så här: ”ja man hör verkligen hur ledsen du var”, förklarade Peg då.

Men nu har Jesper valt att visa sin stora uppskattning för sin flickvän. Nu delar han nämligen med sig av nya bilder på dem två tillsammans!

”Det är min babys födelsedag!!!!! Älskar dig”, skriver Jesper.

JESPER NICKLASSON, PEG PARNEVIK

Pojkvännen Jesper och Peg.

FOTO: INSTAGRAM
JESPER NICKLASSON, PEG PARNEVIK
FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: IHOP? Alice och Jireels första offentliga bild efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: OJ DÅ! Nu avslöjar Hanna Hedlund kaos bakom kulisserna

FOTO: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!