Jesper Nicklasson i tårar efter Peg Parneviks ord om exet Filip Lamprecht

Peg Parnevik, Jesper Nicklasson, Filip Lamprecht

Peg Parnevik är aktuell med ny musik och nya låten handlar om uppbrottet från Filip Lamprecht.
Texten är uppenbart väldigt stark och nu berättar Peg om pojkvännen Jesper Nicklassons reaktion.
– Han hatar att lyssna på den, säger Peg i podden Pillowtalk.
Slå på ljud

Peg Parnevik, 25, har funnit kärleken på nytt i musikproducenten Jesper Nicklasson, 24. Under sommaren har paret umgåtts flitigt och allt verkar ha gått ganska snabbt.

Våren var en turbulent tid för Peg. Förhållandet med dåvarande pojkvännen Filip Lamprecht, 24, sattes nämligen på prov efter massa romansrykten. Peg har tidigare berättat att hon upplevde det som att TV4 skämtade på hennes bekostnad.

Även om Peg var den som fick ta den största smällen så var det tufft även för Filip. I en intervju med P4 Extra berättade han om kampen.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker. Det är extra svårt när situationen är att jag har valt att ställa upp på nånting som är fantastiskt roligt. Det är ju min upplevelse och mitt val, sa Filip då.

Breaking
BROTT Filip tagen på bar gärning av polis – hårda domen

Pegs kärlekslycka med Jesper Nicklasson

Peg och Filip var ett par i drygt fem år, men i våras tog det alltså slut mellan dem. Peg har tidigare avslöjat detaljer om uppbrottet, men exakta anledningen verkar fortfarande vara lite oklar.

Nu har Peg däremot gått vidare och funnit kärleken på nytt. Han som fångat hennes hjärta är ingen mindre än musikproducenten Jesper Nicklasson. Under sommaren har de bland annat varit utomlands tillsammans, Jesper har fått träffa Pegs familj och de verkar väldigt kära.

Peg verkar med andra ord ha gått vidare från Filip, men trots det finns han fortfarande med i hennes liv. Nu släpper Peg nämligen ny musik, som till stor del verkar handla om uppbrottet från Filip. På Instagram har hon gett några hintar om låttexten.

”You pack up your things while I'm away. Didn't have the guts to say it to my face. Who will be the one to take my place? I'm alone while they're celebrating...”, skriver hon på Instagram.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Jesper i tårar efter Pegs nya låt om uppbrottet

I podden Pillowtalk med Peg & Penny berättar Peg om den nya musiken. Systern Penny Parnevik, 24, har redan fått höra låten och hon blev minst sagt berörd. Peg spelade upp låten för några av de närmsta vännerna, inklusive Penny och Jesper. Nu berättar Penny om tårarna som forsade nerför allas kinder.

– Alla började ju gråta när du spelade upp låten. Jesper började ju gråta också, säger Penny.

– Ja, han hatar att lyssna på den. Men mest för att han känner så här, det är inte så att han är arg, han är mer så här: ”ja man hör verkligen hur ledsen du var”, förklarar Peg.

Peg förstår att det kan vara jobbigt för Jesper att lyssna på musik om hennes uppbrott, men hon menar att hon gör det med respekt.

– Just Filip och Jesper, för jag förstår att det är jobbigt för Jesper också, att det är ju nånting som jag kanske inte skulle skriva om idag. Men it had to happen this way, säger Peg och fortsätter:

– Det är ju inte som ett vanligt jobb, utan här är alla känslor inblandade. Det här är en av de ärligaste låtarna jag någonsin gjort.

LÄS OCKSÅ: ORO Annas dotter till sjukhus efter plötsliga insjuknandet

LÄS OCKSÅ: SANNINGEN Biancas avslöjande ord om Filip

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TTT

SENASTE NYTT!