Peter Settmans barnbesked med flickvännen Carmen Navis

Peter Settman gästade Renées brygga

Peter Settman gästar Renée Nyberg i senaste avsnittet av Renées Brygga och berättar om var han står i livet. Bland annat om hur hans planer på fler barn ser ut.
Slå på ljud

Peter Settman, 51, har underhållit Sverige i tv-rutan under en många herrans år. Han kan titulera sig själv som skådespelare, programledare, manusförfattare och tv-producent, och dessutom som grundare till tv-produktionsbolaget Baluba. Många känner honom som Ronny från succéserien Ronny och Ragge med enorma polisonger, medan han för andra är den härligt glada programledaren för Så ska det låta. Han ligger bakom många succéer inom underhållningsbranschen och lever i dagsläget i Los Angeles. Men på vägen dit har han även hunnit med ett familjeliv.

LÄS MER: Ronny & Ragge: Så gick det sen med skådisarna i Byhåla
NU GRATIS

Han har fyra söner

Peter har fyra barn tillsammans med två olika kvinnor och de är söner hela bunten. De två äldsta sönerna Oscar, 23, och Elis, 19, som vuxit upp och blivit stora har han tillsammans med tidigare sambon Sara Carlsson. De två yngsta sönerna Simon, 13, och Erik, 11, har han tillsammans med ex-frun Anna Settman (tidigare Vegerfors), som bland annat tidigare har varit VD på Aftonbladet Nya Medier.

Det är över två år sedan nu som Peter och ex-frun Anna bestämde sig för att gå skilda vägar och separera efter 11 år som gifta. Men det var inte långt efter skilsmässan som Peter träffade kärleken på nytt.

Redan i maj 2019 berättade han om nya flickvännen Carmen Navis, 39, och idag är de förlovade. Hon arbetar som scenograf i olika tv-produktioner i Los Angeles. Och det var faktiskt via arbetet som parets vägars korsades och de föll för varandra. Närmare bestämt när de arbetade tillsammans under produktionen av Peter Settmans serie Swedish Dicks.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bor i Los Angeles med flickvännen

Som tidigare nämnt bor Peter idag i Los Angeles och det gör han tillsammans med kärleken Carmen. Men Peter åker en del till Sverige för både jobb och familj.

– Vi bor i Los Angeles tillsammans, berättade Carmen för Hänt när paret precis hade träffats.

I dagsläget har paret inga barn tillsammans och om de ska skaffa det är ännu oklart. När Peter gästar Renée Nyberg i hennes egna program Renées Brygga berättar han om att han mår väldigt bra i sitt liv som det är just nu.

– Jag är lycklig, jag är på en bra plats. Jag är väldigt stolt över mycket, jag har fina barn och en bra relation till människor runt omkring mig, säger han i programmet.

Renée skiner upp när de pratar om ämnet och tar tillfället i akt för att fråga Peter om det finns planer på att skaffa fler barn.

– Jag vet inte, säger Peter och noterar att Renée ler stort innan han fortsätter:

– Jag har fyra pojkar. Men min tjej har inte barn och då får det bli lite vad hon vill som får bestämma.

Peter lämnar alltså eventuella planer på fler barn i händerna på hans 12 år yngre flickvän. Vi får se om det blir några fler söner, eller varför inte en dotter i Settman-klanen framöver.

LÄS OCKSÅ: Hon är Peter Settmans nya kärlek

LÄS OCKSÅ: Peter Settmans kärleksförklaring till nya flickvännen Carmen

SENASTE NYTT!