Hon är Peter Settmans nya kärlek

Peter Settman Carmen Navis

När Peter Settman tidigare i veckan gästade Efter fem på TV4 bekräftade han att han funnit kärleken i USA. Enligt uppgifter till Hänt är det amerikanskan Carmen Navis som är hans nya flickvän.

Slå på ljud

Skådespelaren Peter Settman, 50, blev känd för det svenska folket som Ronny i duon Ronny & Ragge, där han spelade mot Fredde Granberg, 48.

Sedan karriären drog igång har han haft flera framgångar och har bland annat fått pris för bästa manliga skådespelare. Förutom att vara skådespelare är 50-åringen också producent.

I höstas kom nyheten att Peter och Anna Settman, 47, skiljer sig efter elva års äktenskap, och i september förra året lämnades skilsmässoansökan in till Stockholms tingsrätt.

Peter och Anna har två barn tillsammans på 11 respektive 9 år, och han har sedan en tidigare relation ytterligare två barn som är 22 respektive 18 år.

Funnit kärleken på nytt – 8 månader efter skilsmässan

Efter tio års uppehåll från den populära serien Playa del Sol, är Peter nu tillbaka med gänget på Gran Canaria. I samband med återföreningen gästade han TV4:s Efter fem för att prata om inspelningarna, men också om sitt livet.

För två år sedan flyttade Peter till Los Angeles för att producera tv-program i USA, och i Efter fem berättade han att han även lyckats finna kärleken där, trots dåliga odds.

– Jag har träffat någon där. Så jag sitter på det torra, sa Peter och bekräftade att han var kär.

– Ja, det är roligt. Hon förstår ju inte ett ord svenska, så jag kan ju säga vad jag vill. Det är ju det roligaste jag vet. Jag är ju barnslig i grunden så jag brukar prata svenska och så där, det tycker jag är kul.

Nya uppgifter avslöjar: Hon är Peter Settmans nya kärlek

Enligt uppgifter till Hänt är det Carmen Navis som vunnit den folkkära skådespelarens hjärta. Carmen är bosatt i Los Angeles och jobbar som scenograf i olika tv-produktioner. Paret har arbetat tillsammans under produktionen av Peters Settmans serie Swedish Dicks..

På Carmens Instagram syns paret flitigt ihop, och i flera inlägg uttrycker hon sina känslor för honom. Parets första påsk firades tillsammans i Stockholm.

”Glad påsk! Det är vår första påsk tillsammans och vi är så glada över att bara sitta på den här balkongen med mimosas och planera vår äggjakt, medan ungarna tjoar och spelar tv-spel i bakgrunden”, skriver Carmen under en bild på Instagram.

Ett av hennes senaste inlägg föreställer en gatuskylt med texten ”Radical lovers cannot lose”, där hon flikar in:

”Los Feliz gets it. Jag älskar dig Peter Settman”.

Hänt har sökt Carmen Navis och Peter Settman för en kommentar.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!