Artikeln innehåller reklamlänkar

Peter Settmans avslöjande om nya flickvännen

Peter Settman berättar om sin nya kärlek i Los Angeles.

Peter Settman skilde sig från exfrun Anna Settman i höstas. Häromdagen avslöjade Peter att han träffat en ny kvinna i Los Angeles. I Rix Morronzoo avslöjar han nu mer om sin nya kärlek och huruvida någon av dem tänker flytta till ett annat land.
Slå på ljud

I höstas kom nyheten att skådespelaren och producenten Peter Settman, 50, och Anna Settman, 47, skiljer sig efter elva års äktenskap. I september förra året lämnades skilsmässoansökan in till Stockholms tingsrätt. Peter och Anna har två barn på 11 respektive 9 år tillsammans. Peter har sedan en tidigare relation två barn som är 22 respektive 18 år.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men häromdagen avslöjade Peter Settman att han återigen blivit kär i en kvinna i Los Angeles. Det var under en intervju i TV4:s Efter fem som han berättade om sin nya kärlek.

– Jag har träffat någon där. Så jag sitter på det torra, sa Peter och fortsatte:

– Ja, det är roligt. Hon förstår ju inte ett ord svenska, så jag kan ju säga vad jag vill. Det är ju det roligaste jag vet. Jag är ju barnslig i grunden så jag brukar prata svenska och så här, det tycker jag är kul.

Berättar om framtiden

I radioprogrammet Rix Morronzoo berättar nu Peter Settman mer om sin nya kärlek – men han vill fortfarande inte berätta vad hon heter.

– Jag är kär, säger han till radioprogramledarna Laila Bagge och Roger Nordin.

Peter Settman fortsätter:

– Hon är inte skådespelare, hon är production designer, scenograf kan man kalla det, och jobbar där borta. Vi var ute och dejtade, tog en middag.

Under middagen ville amerikanskan vara tydlig med var det var för slags träff de var på.

– Att vi dejtade blev tydligt ganska snabbt, säger Peter Settman.

Peter Settman delar sin tid mellan Sverige och i USA. Men att någon av dem ska flytta är inte aktuellt.

– Hon jobbar ju därborta. Hon gör ju film och så. Jag pendlar ju fram och tillbaka. Jag kommer inte flytta till USA, utan jag åker ju fram och tillbaka. Jag har er, jag har mina barn, säger Peter Settman i Rix Morronzoo.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Stefan Mattsson/TT

SENASTE NYTT!